Vohvelit katkaravuilla ja ananaksella
Vohvelit katkaravuilla ja ananaksella

Vohvelit katkaravuilla ja ananaksella

kokonaisaika35 min
20 minesivalmistelut
15 minvalmistus
45 minwaiting time

Vohvelit taipuvat myös suolaiseksi tarjottavaksi! Kikkomanin soijakastikkeella maustettu vohvelitaikina ja katkaravut ovat mahtava makukontrasti makean savupaprikaiselle ananakselle.

Ainekset

10 annosta

Vohvelitaikina:

220 g
puolikarkeita vehnäjauhoja
8 g
leivinjauhetta
15 g
sokeria
120 g
kananmunia
400 g
piimää
55 g
voisulaa + hiukan vohvelipannun voiteluun

Katkaravut:

5 g
paprikajauhetta
5 g
jauhettua kuminaa
5 g
jauhettuja korianterin siemeniä
2 g
cayennepippuria
3 g
jauhettua mustapippuria
30 g
hienoksi silputtua valkosipulia
60 ml
oliiviöljyä
45 g
sitruunamehua
750 g
katkarapuja, puhdistettuja ja kuorittuja (16/20)

Ananas:

5 g
savupaprikajauhetta
10 g
kanelia
75 g
hunajaa
45 g
sitruunamehua
250 g
tuoretta ananasta suupaloiksi leikattuna

Lisäksi:

400 g
labneh-jugurttijuustoa
10 g
hienoksi silputtua korianteria
10 g
silputtua ruohosipulia
Allergeenit:
Äyriäiset, gluteeni, kananmuna, laktoosi, soija
Kokonaispaino per annos:
200 g
Paino per ainesosa:
Vohvelit, n. 80 g, Katkaravut, n. 55 g, Ananas, n. 24 g, Muut päälliset, n. 40 g

Valmistus

Vaihe 1

Sekoita jauhot, leivinjauhe, Kikkomanin soijakastike ja sokeri isossa kulhossa. Vatkaa kananmunat toisessa kulhossa ja sekoita joukkoon piimä ja voisula. Lisää munaseos jauhoihin ja sekoita. Älä vatkaa liikaa, taikinan ei tarvitse olla aivan tasaista. Paista vohvelit voidellulla vohveliraudalla.

Vaihe 2

Sekoita paprika, kumina, korianteri, cayennepippuri, Kikkomanin soijakastike, pippuri, valkosipuli, oliiviöljy ja sitruunamehu. Lisää katkaravut marinadiin, peitä hyvin ja anna marinoitua jääkaapissa ainakin 15 minuuttia. Kypsennä katkarapuja sitten pannulla tai grillissä 3–4 minuuttia.

Vaihe 3

Sekoita savupaprika, kaneli, hunaja ja sitruunamehu. Marinoi ananaspaloja seoksessa ainakin 30 minuuttia. Grillaa ananaspaloja kovalla lämmöllä 3–4 minuuttia välillä käännellen.

Vaihe 4

Tarjoile vohvelit labnehin, ananaksen, katkarapujen ja tuoreiden yrttien kera.

Vinkki:

Anna valmiiden vohveleiden jäähtyä ritilän päällä. Ne voi lämmittää uudelleen uunissa tai pakastaa (ne säilyvät pakkasessa 2 kuukautta).

Resepti-ID: F1047

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.