

Vohvelit katkaravuilla ja ananaksella
Vohvelit taipuvat myös suolaiseksi tarjottavaksi! Kikkomanin soijakastikkeella maustettu vohvelitaikina ja katkaravut ovat mahtava makukontrasti makean savupaprikaiselle ananakselle.
Ainekset
Vohvelitaikina:
Katkaravut:
Ananas:
Lisäksi:
Valmistus
Vaihe 1
Sekoita jauhot, leivinjauhe, Kikkomanin soijakastike ja sokeri isossa kulhossa. Vatkaa kananmunat toisessa kulhossa ja sekoita joukkoon piimä ja voisula. Lisää munaseos jauhoihin ja sekoita. Älä vatkaa liikaa, taikinan ei tarvitse olla aivan tasaista. Paista vohvelit voidellulla vohveliraudalla.
Vaihe 2
Sekoita paprika, kumina, korianteri, cayennepippuri, Kikkomanin soijakastike, pippuri, valkosipuli, oliiviöljy ja sitruunamehu. Lisää katkaravut marinadiin, peitä hyvin ja anna marinoitua jääkaapissa ainakin 15 minuuttia. Kypsennä katkarapuja sitten pannulla tai grillissä 3–4 minuuttia.
Vaihe 3
Sekoita savupaprika, kaneli, hunaja ja sitruunamehu. Marinoi ananaspaloja seoksessa ainakin 30 minuuttia. Grillaa ananaspaloja kovalla lämmöllä 3–4 minuuttia välillä käännellen.
Vaihe 4
Tarjoile vohvelit labnehin, ananaksen, katkarapujen ja tuoreiden yrttien kera.
Vinkki:
Anna valmiiden vohveleiden jäähtyä ritilän päällä. Ne voi lämmittää uudelleen uunissa tai pakastaa (ne säilyvät pakkasessa 2 kuukautta).
Resepti-ID: F1047
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä