Korealaiset kimchi-lammasvartaat
Korealaiset kimchi-lammasvartaat

Korealaiset kimchi-lammasvartaat

kokonaisaika45 min

Korean kansallisaarre on hapatetusta kaalista tehty kimchi, jonka valmistus kestää useita päiviä. Kikkomanin Chilikastike Kimchille tarjoaa oikotien kimchin makumaailmaan, josta nautitaan tällä kertaa aromaattisen lampaanlihan ja tuoreiden yrttien muodossa.

Ainekset

10 annosta

Lammas:

1 ½ kg
luutonta lampaanpaistia
100 g
pilkottuja maapähkinöitä
1 rkl
raastettua limetinkuorta
6 
valkosipulin kynttä silputtuna
80 g
fermentoitua soijapaputahnaa
250 ml
riisiviiniä ruoanlaittoon
vastajauhettua mustapippuria
puisia varrastikkuja

Maapähkinämajoneesi:

800 g
majoneesia
150 g
maapähkinävoita
100 ml
limettimehua
2 rkl
sokeria
2 
chilipalkoa silputtuna
100 g
korianteria

Tarjoiluun:

150 g
korianterin lehtiä
3 
limettiä

Valmistus

Lammas: Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Sekoita Kikkomanin Chilikastike Kimchille, riisiviini, pähkinät, valkosipuli, soijapaputahna ja limetin kuori. Mausta mustapippurilla ja anna lihan marinoitua marinadissa ainakin 30 minuuttia. Pujota marinoidut lihanpalat vartaisiin ja grillaa 5 minuuttia hyvin kuumalla grillillä juuri ennen tarjoilua.

Maapähkinämajoneesi: Sekoita kaikki ainekset hyvin.

Tarjoilu: Ripottele vartaiden päälle korianteria ja tarjoile ne limettilohkojen ja maapähkinämajoneesin kera.

Resepti-ID: F1014

PDF-resepti

Lataa PDF

Löydä lisää reseptejä

Onko sinulla kysyttävää resepteistä tai tuotteistamme?

Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, niiden saatavuudesta tai Kikkomanista yrityksenä, niin laita viestiä!

Entry required or incorrect. Please correct.
Entry required or incorrect. Please correct.
Please enter your country.
Please enter a valid E-Mail address.
Please enter a message.

* pakollinen

Huomioi tietosuojaseloste. Lisätietoja yrityksestä on julkaisutiedoissamme.