

Korealaiset kimchi-lammasvartaat
Korean kansallisaarre on hapatetusta kaalista tehty kimchi, jonka valmistus kestää useita päiviä. Kikkomanin Chilikastike Kimchille tarjoaa oikotien kimchin makumaailmaan, josta nautitaan tällä kertaa aromaattisen lampaanlihan ja tuoreiden yrttien muodossa.
Ainekset
Lammas:
Maapähkinämajoneesi:
Tarjoiluun:
Valmistus
Lammas: Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Sekoita Kikkomanin Chilikastike Kimchille, riisiviini, pähkinät, valkosipuli, soijapaputahna ja limetin kuori. Mausta mustapippurilla ja anna lihan marinoitua marinadissa ainakin 30 minuuttia. Pujota marinoidut lihanpalat vartaisiin ja grillaa 5 minuuttia hyvin kuumalla grillillä juuri ennen tarjoilua.
Maapähkinämajoneesi: Sekoita kaikki ainekset hyvin.
Tarjoilu: Ripottele vartaiden päälle korianteria ja tarjoile ne limettilohkojen ja maapähkinämajoneesin kera.
Resepti-ID: F1014
PDF-resepti
Lataa PDFLöydä lisää reseptejä