












Saatavilla olevat koot
Gluteeniton Tamari-soijakastike
Useimmat viljalajit sisältävät gluteenia – niin myös vehnä, jota käytetään luonnollisesti valmistetussa soijakastikkeessamme. Gluteenille yliherkät soijakastikkeen ystävät voivat kuitenkin nauttia soijakastikkeesta, sillä tuotevalikoimaamme kuuluu myös luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike. Perusraaka-aineiden eli soijapapujen, veden ja suolan lisäksi gluteenittomassa soijakastikkeessa käytetään etikkaa. Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Makunsa ja monipuolisen käyttömahdollisuutensa puolesta se ei myöskään jää toiseksi perinteisen soijakastikkeen rinnalla.
Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.
Ainekset
Vatten, Sojabönor, Salt, Ättika.
Vesi, Soijapavut, Suola, Väkiviinaetikka.
Ravintosisältö
100 ml
Energia | 240 kJ / 57 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 2 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 10 g |
Suola | 16,4 g |
Vinkki
Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen sijaan, joten ruoanlaittoon riittää hyvin vain yksi soijakastike.