Gluteeniton Tamari-soijakastike
Gluteeniton Tamari-soijakastike
Gluteeniton Tamari-soijakastike
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
1 l PET-pullo, 10 ml annospussi, 20 l hanapakkaus

Gluteeniton Tamari-soijakastike

halal
halal
gluteeniton
gluteeniton

Useimmat viljalajit sisältävät gluteenia – niin myös vehnä, jota käytetään luonnollisesti valmistetussa soijakastikkeessamme. Gluteenille yliherkät soijakastikkeen ystävät voivat kuitenkin nauttia soijakastikkeesta, sillä tuotevalikoimaamme kuuluu myös luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike. Perusraaka-aineiden eli soijapapujen, veden ja suolan lisäksi gluteenittomassa soijakastikkeessa käytetään etikkaa. Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Makunsa ja monipuolisen käyttömahdollisuutensa puolesta se ei myöskään jää toiseksi perinteisen soijakastikkeen rinnalla.

Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.

lisää

Ainekset

Vatten, Sojabönor, Salt, Ättika.

Vesi, Soijapavut, Suola, Väkiviinaetikka.

Ravinnearvot

Energi / Engergia240 kJ
Fett / Rasva0 g
varav mättat fett / josta tyydyttynyttä0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit2 g
varav sockerarter / josta sokereita0 g
Protein / Proteiini10 g
Salt / Suola16,4 g

Vinkki

Makunsa puolesta luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta voi käyttää erinomaisesti perinteisen luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen sijaan, joten ruoanlaittoon riittää hyvin vain yksi soijakastike.