
Sokeri, vesi, soijakastike (vesi, soijapavut, vehnä, suola), karamellisoitu sokerisiirappi, suola, modifioitu tärkkelys, etyylialkoholi, melassi, hiivauute, väkiviinaetikka, sakeuttamisaine: ksantaanikumi, merileväjauhe (Ascophyllum nodosum, solmulevä)
Miksi tämä kastike?
- Maku: suolainen, makea
- Koostumus: hyvin paksu
Kikkoman unagi-kastike on täydellinen valinta japanilaiseen ruokaan erikoistuneille ravintoloille. Se on alun perin kehitetty ankeriaan kumppaniksi, mutta sopii loistavasti moniin muihinkin annoksiin.
Unagi-kastikkeen maku muistuttaa Kikkomanin soijakastiketta, joka onkin eräs ainesosista. Kastike erottuu kuitenkin makeudellaan ja sileän, paksulla koostumuksellaan, minkä ansiosta se parantaa ruoan makua sekä ulkonäköä.
Kikkoman unagi-kastike sopii parhaiten japanilaiseen ruokaan kuten sushiin, sashimiin ja ankeriaan kanssa, mutta toimii myös munaruokien mausteena. Luovat kokit löytävät tälle monipuoliselle kastikkeelle lukuisia käyttökohteita.