Kikkoman unagi-kastike

vegaaninen
Vain aasialaisista ruokakaupoista

Sokeri, vesi, soijakastike (vesi, soijapavut, vehnä, suola), karamellisoitu sokerisiirappi, suola, modifioitu tärkkelys, etyylialkoholi, melassi, hiivauute, väkiviinaetikka, sakeuttamisaine: ksantaanikumi, merileväjauhe (Ascophyllum nodosum, solmulevä)

Miksi tämä kastike?

  • Maku: suolainen, makea
  • Koostumus: hyvin paksu


Kikkoman unagi-kastike on täydellinen valinta japanilaiseen ruokaan erikoistuneille ravintoloille. Se on alun perin kehitetty ankeriaan kumppaniksi, mutta sopii loistavasti moniin muihinkin annoksiin.

Unagi-kastikkeen maku muistuttaa Kikkomanin soijakastiketta, joka onkin eräs ainesosista. Kastike erottuu kuitenkin makeudellaan ja sileän, paksulla koostumuksellaan, minkä ansiosta se parantaa ruoan makua sekä ulkonäköä.

Kikkoman unagi-kastike sopii parhaiten japanilaiseen ruokaan kuten sushiin, sashimiin ja ankeriaan kanssa, mutta toimii myös munaruokien mausteena. Luovat kokit löytävät tälle monipuoliselle kastikkeelle lukuisia käyttökohteita.

Älä missaa mitään!

Mielenkiintoisia juttuja, herkullisia reseptejä ja mahtavia kilpailuja!

Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.