


Useimmat viljalajit sisältävät gluteenia – niin myös vehnä, jota käytetään luonnollisesti valmistetussa soijakastikkeessamme. Gluteenille yliherkät soijakastikkeen ystävät voivat kuitenkin nauttia soijakastikkeesta, sillä tuotevalikoimaamme kuuluu myös luonnollisesti valmistettu gluteeniton Tamari-soijakastike. Perusraaka-aineiden eli soijapapujen, veden ja suolan lisäksi gluteenittomassa soijakastikkeessa käytetään etikkaa. Käymismenetelmä on, kuten klassisessa soijakastikkeessakin, täysin luonnollinen. Makunsa ja monipuolisen käyttömahdollisuutensa puolesta se ei myöskään jää toiseksi perinteisen soijakastikkeen rinnalla.
Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.