Kikkomanin gluteenittomalla sushi-kastikkeella annat maukkaan loppusilauksen annoksillesi! Sen makeansuolainen maku, pehmeä soijan aromi ja kiiltävä koostumus tekevät ateriasta vastustamattoman. Uusi, käytännöllinen pullo helpottaa annoksen koristelua kastikkeella.
Perinteisesti sushi-kastiketta on käytetty sushin, yaki onigiri -riisipallojen tai yakitori-vartaiden viimeistelyyn. Kikkomanin gluteeniton sushi-kastike saa myös riisin, japanilaiset grilliruoat, salaatit ja poke-kulhot maistumaan erityisen herkullisilta. Uudenlaisia makuyhdistelmiä syntyy, kun lisäät kastiketta poke nachoksiin, hampurilaisiin, pizzan päälle tai nuudeleiden sekaan. Voit käyttää sitä myös lihan marinointiin, tai kasvis-, kala- tai liha-annosten viimeistelyyn.
Vaihtoehtoja on rajattomasti – kannattaa kokeilla!