Kikkoman Trading Europe GmbH

Grillijuhlat käyntiin! Luo grilliresepti, jossa käytät Kikkomanin soijakastiketta, ja voit voittaa grillin sekä muita upeita palkintoja 9.–31.7. järjestettävässä kilpailussa.

Voit voittaa hämmästyttävän hyviä palkintoja!

Haluatko mukaan kilpailuun?
Näin helposti se käy!

VAIHE 1

Valmista ruoka grillillä ja käytä Kikkomanin soijakastiketta.

VAIHE 2

Ota ruoasta valokuva, jossa näkyy myös Kikkomanin soijakastikepullo, ja julkaise kuva Instagramissa tunnisteella #KikkomanOnFireFi.

VAIHE 3

Voita yksi palkinnoista ja ihastele voittajien kuvia Kikkomanin sivustolla*.

* Kikkomanin tiimi valitsee omaperäisimmät kuvat!

Hymiöreseptejä herättämään ideoita:

Luo oman tyylisesi grilliruoka Kikkomanin soijakastikkeella, niin voit voittaa! Sinusta kehkeytyy todellinen grillimestari.

Kilpailun parhaat postaukset:

Kisa on huikea!

Herääkö muita kysymyksiä kilpailusta? Katso UKK

Hanki ideoita grilliresepteistämme

Näet samalla, miksi Kikkoman on paras kaveri grilliherkuille ympäri maailman.

Haluatko grillistaraksi? Vilkaise grillivinkkimme

Anna lihan lämmetä

Ota liha huoneenlämpöön ennen grillaamista – paistaminen käy näin nopeammin. Sen vaikutus? Saat aikaan täydellisen medium-pihvin.

Löydä tasapaino mausteiden välillä

Liian makeaa? Liian suolaista? Happamuus tarjoaa hyvää vastapainoa. Voit puristaa joukkoon sitruunaa tai kokeilla Kikkomanin herkullista Ponzu-sitrussoijakastiketta.

Tuo maut esiin

Mausta ruoat reilulla kädellä, jotta maut pääsevät esiin. Yritätkö vähentää suolan käyttöä? Kokeile Kikkomanin luonnollisesti valmistetun soijakastikkeen vähäsuolaisempaa versiota. Siinä on 43 % vähemmän suolaa, mutta se säilyttää ainutlaatuisen suolaisen.

Miten syntyy poikkeuksellisen hyvä grilliateria? Tutustu Kikkomanin tuotteisiin!

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Kikkomanin alkuperäinen soijakastike sopii täydellisesti ruoanlaittoon ja pöytämausteeksi. Se on valmistettu luonnollisella käymismenetelmällä soijapavuista, vehnästä, vedestä ja suolasta.

Teriyaki-marinadi

Kikkomanin Teriyaki-marinadi on aromaattinen valmismarinadi. Se sopii täydellisesti lihan ja kasvisten grillaamiseen ja marinointiin.

Ponzu-sitrussoijakastike

Soijakastikkeen ja sitruunan herkullinen yhdistelmä! Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu Kikkomanin kuuluisaan, luonnollisesti valmistettuun soijakastikkeeseen, johon on lisätty sitruunaa.

Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike

Nyt dipataan! Kikkomanin hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike antaa ruokiin hienon makean vivahteen ja sopii yhteen varsinkin lihan, kasvisten ja tofun kanssa.

Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike

Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike antaa kaikkiin liha-, kana-, kala- ja kasvisruokiin hillityn pikantin säväyksen.

Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike

Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetussa Teriyaki-kastikkeessa korostuu miedon pähkinäisen maku, minkä ansiosta kastike sopii hyvin yhteen niin lihan ja kanan kuin myös kalan ja kasvisten kanssa.

Previous
Next

Etsitkö jatkuvasti uusia ruokaideoita? Tilaa viikoittainen reseptimme.

Sinun tarvitsee vain syöttää sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle päivityksiä ja uusia reseptejä. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa, mutta sille tuskin tulee tarvetta.

Kysymyksiä? Lue täältä!

Kikkoman haluaa, että nautit hyvin maustettuja ruokia ja olet perillä asioista. Siksi tuomme kaiken luoksesi tarjottimella. Voit lukea kaiken kilpailusta täällä.

Mitkä ovat kilpailun säännöt?

Keksi grilliruoka, ja käytä sen valmistamiseen Kikkomanin soijakastiketta. Ideoita voi hakea hymiöresepteistä. Ota sitten kuva annoksestasi ja julkaise se Instagramissa kilpailun tunnisteella: #KikkomanOnFireFi. Muista sisällyttää Kikkomanin soijakastikepullo kuvaasi! Älä unohda tarkistaa kilpailuehtojamme ja tietosuojakäytäntöä

Mitä tunnisteita minun tulisi käyttää, jotta voin osallistua kilpailuun?

Jos osallistut kilpailuun Suomessa, käytä tunnistetta #KikkomanOnFireFi

Milloin kilpailun tulokset julkistetaan?

Kilpailu päättyy 31. heinäkuuta ja tulokset julkaistaan 6. elokuuta.

Koska kilpailu alkaa ja päättyy?

Kilpailu alkaa 9. heinäkuuta ja päättyy 31. heinäkuuta.

Mistä tiedän, olenko voittanut kilpailun?

Lähetämme sinulle yksityisviestin Instagramissa.

Milloin kilpailun tulokset ovat nähtävissä?

Tulokset julkaistaan sivustollamme 6. elokuuta.