Kikkoman Trading Europe GmbH

Grillikilpailun voittajat on valittu. Kiitos osallistumisesta kilpailuun! Inspiroidu nyt voittajaresepteistä!

Kilpailutekstit

Inspiroidu grilliresepteistämme

Kikkoman sopii täydellisesti kaikenlaisiin grilliherkkuihin eri ruokakulttuureista ympäri maailman.

Haluatko oppia grillimestariksi? Katso ohjeet & vinkit grillaukseen

Ota liha lämpiämään

Anna lihan lämmetä huoneenlämmössä ennen kuin laitat sen grilliin – näin liha kypsyy nopeammin. Ja mikä parasta, kypsyysasteeksi on helpompi saada täydellinen medium miinus.

Tasapainota makuja

Liian makeaa? Liian suolaista? Hapan tarjoaa hyvää vastapainoa. Purista joukkoon hieman sitruunaa tai kokeile herkullista Ponzu-sitrussoijakastiketta, jossa yhdistyvät soijakastike ja sitrushedelmien aromit.

Tuo maut esiin

Mausta ruokia reilulla kädellä, jotta maut pääsevät esiin. Pyritkö vähentämään suolan käyttöä? Kokeile vähäsuolaisempaa Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta. Siinä on 43 % vähemmän suolaa, mutta maku on yhtä ainutlaatuisen täyteläinen!

Kuinka valmistat suussa sulavan grilliaterian? Kokeile Kikkoman-tuotteita!

Luonnollisesti valmistettu soijakastike

Kikkomanin alkuperäinen soijakastike sopii täydellisesti ruoanlaittoon ja pöytämausteeksi. Se on valmistettu luonnollisella käymismenetelmällä soijapavuista, vehnästä, vedestä ja suolasta.

Teriyaki-marinadi

Kikkomanin Teriyaki-marinadi on aromaattinen valmismarinadi. Se sopii täydellisesti lihan ja kasvisten grillaamiseen ja marinointiin.

Ponzu-sitrussoijakastike

Soijakastikkeen ja sitruunan herkullinen yhdistelmä! Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu Kikkomanin kuuluisaan, luonnollisesti valmistettuun soijakastikkeeseen, johon on lisätty sitruunaa.

Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike

Nyt dipataan! Kikkomanin hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike antaa ruokiin hienon makean vivahteen ja sopii yhteen varsinkin lihan, kasvisten ja tofun kanssa.

Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike

Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike antaa kaikkiin liha-, kana-, kala- ja kasvisruokiin hillityn pikantin säväyksen.

Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike

Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetussa Teriyaki-kastikkeessa korostuu miedon pähkinäisen maku, minkä ansiosta kastike sopii hyvin yhteen niin lihan ja kanan kuin myös kalan ja kasvisten kanssa.

Previous
Next

Etsitkö herkullisia uusia kokkausideoita? Tilaa viikoittain julkaistava resepti.

Anna vain sähköpostiosoitteesi ja saat päivityksiä ja uusia reseptejä. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa, mutta usko pois, sille ei ole tarvetta.

Onko sinulla kysyttävää? Katso täältä!

Kikkomanille on tärkeää, että ruokasi on aina hyvin maustettu ja että löydät aina tarvitsemasi tiedot. Meiltä löydät kaiken valmiiksi tarjoiltuna. Täältä voit lukea kaiken kilpailuun liittyvän.

Mitkä ovat kilpailun säännöt?

Keksi grilliruoka, ja käytä sen valmistamiseen Kikkomanin soijakastiketta. Ideoita voi hakea hymiöresepteistä. Ota sitten kuva annoksestasi ja julkaise se Instagramissa kilpailun tunnisteella: #KikkomanOnFireFi. Muista sisällyttää Kikkomanin soijakastikepullo kuvaasi! Älä unohda tarkistaakilpailuehtojamme ja tietosuojakäytäntöä.

Mistä tiedän, voitinko kilpailussa?

Lähetämme sinulla viestin Instagramissa.