Yakitori-kastike
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
250 ml pullo

Yakitori-kastike

Yakitori-kanavartaat kuuluvat ehdottomasti japanilaiseen buffetpöytään ja grillattuun ruokaan! Yhä useammat grillauksen ystävät ovat ihastuneet näihin vartaisiin.

Tähän on osaltaan vaikuttanut myös Kikkomanin Yakitori-kastike. Siinä yhdistyvät runsaasti umamia sisältävä soijakastike, laadukkaat mausteet ja melassi – tummanruskea siirappimainen aine. Yakitori-kastike antaa kanaan makean maukkaan maun. Se sopii myös erinomaisesti kalan ja grillattujen kasvisten glaseeraukseen.

Tekisikö mielesi grillata myös arkena, mutta sinulla ei ole aikaa marinointiin? Tähän ratkaisun tarjoaa Kikkomanin laadukas valmismarinadi: Yakitori-kastike. Sen avulla loihdit nopeasti ja helposti maukkaita Yakitori-ruokia. Sivele tätä paksua kastiketta lähes kypsäksi grillatun ruoan päälle ja grillaa vielä hetki. Vaihtoehtoisesti voit myös dipata valmiita kanavartaita kastikkeeseen.

Tämä Kikkoma-kastike sopii vegaaneille.

lisää

Ainekset

Sojasås (Vatten, Sojabönor, Vete, Salt), Socker, Vatten, Vin (innehåller Svaveldioxid), Spritvinäger, Melass, Modifierad stärkelse, Kryddor, Jästextrakt.

Soijakastike (Vesi, Soijapavut, Vehnä, Suola), Sokeri, Vesi, Viini (sisältää Rikkidioksidia), Väkevä etikka, Melassi, Modifioitu tärkkelys, Mausteet, Hiivauute.

Ravintoarvot 100 ml/g

Energi / Engergia862 kJ / 206 kcal
Fett / Rasva0 g
varav mättat fett / josta tyydyttynyttä0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit42 g
varav sockerarter / josta sokereita39 g
Protein / Proteiini5,1 g
Salt / Suola5,9 g