Oops, an error occurred! Code: 20230529052021855ef7b7
uusi
Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
250 ml pullo

Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa

Koska Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa sisältää 40 % vähemmän suolaa, se sopii erinomaisesti erilaisten vähäsuolaisten ruokien valmistukseen tarjoten silti täyttä makua. Sitä voi käyttää yhtä monipuolisesti kuin tavallisia Teriyaki-marinadeja ja siten se sopii erittäin hyvin valmismarinadiksi grillattuihin, paistettuihin ja haudutettuihin liha- ja kasvisruokiin. Vähemmän suolaa sisältävän Teriyaki-marinadin pohjana on Kikkomanin 43 % vähemmän suolaa sisältävä luonnollisesti valmistettu soijakastike. Se antaa Teriyaki-kastikkeeseen erityistä täyteläisyyttä sekä kevyttä makeutta.

Teriyaki tulee japanin kielen sanoista ”teri”, joka tarkoittaa kiiltoa, sekä ”yaki”, joka tarkoittaa grillata/paistaa. Japanissa teriyaki on ollut perinteinen ruoanvalmistustapa jo sukupolvien ajan.

Tässä valmistustavassa äyriäiset, liha tai kasvikset marinoidaan ensin teriyaki-marinadilla, jonka jälkeen ne joko paistetaan, haudutetaan tai grillataan. Teriyaki-kastikkeet eivät sovellu ainoastaan japanilaiseen ruokaan, vaan niillä voi maustaa mitä erilaisimpia pannu-, uuni- ja grilliruokia.

Kikkomanin Teriyaki-kastikkeet ovat ensiluokkaisia valmismarinadeja. Lisäksi makuvalikoima on kattava: saatavilla on herkullinen perinteinen Teriyaki-marinadi, 40 % vähemmän suolaa sisältävä Teriyaki-marinadi, gluteeniton Teriyaki-marinadi, paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, hunajalla maustettu Teriyaki-kastike sekä paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike.

Tämä Kikkoman-kastike sopii myös vegaaneille.

lisää