Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
125ml

Mirin-tyylinen makea ruuanvalmistuskastike

Kikkoman Mirin-Fu saa ruoan sekä näyttämään että maistumaan herkulliselta. 
Mirin-Fu (tarkoittaa japaniksi mirin-tyylistä) on makea japanilainen mauste- ja glaseerauskastike. Verrattuna perinteiseen japanilaiseen miriniin, joka sisältää noin 14 % alkoholia, Kikkoman Mirin-Fu sisältää vähemmän alkoholia (0,3 %), ja se antaa ruoalle täyteläisen, pehmeän ja miedon makean maun. 
Kikkoman Mirin-Fu on valmista käytettäväksi. Maustekastike on valmistettu Kikkomanin alkuperäisellä fermentointimenetelmällä, ja se sopii hyvin yhteen muiden fermentoitujen mausteiden, kuten soijakastikkeen, mison ja viinietikan kanssa. Se on myös oleellinen ainesosa valmistettaessa teriyakikastiketta.
Käytä Kikkoman Mirin-Fu -kastiketta suosikkiruokiesi marinointiin ja glaseeraukseen. Se tuo makua myös wokkiruokiin ja sopii hyvin herkullisten dippikastikkeiden maustamiseen. 

lisää

Ainekset

Glukoosifruktoosisiirappi, vesi, väkiviinaetikka, fermentoitu riisimaustekastike (vesi, riisi, etanoli, suola).

Ravintosisältö 100 ml

Energia1405 kJ/ 331 kcal
Rasva0 g
josta tyydyttynyttä0 g
Hiilihydraatit82 g
josta sokereita61 g
Proteiini0 g
Suola0,08 g

Tiesitkö jo?

Mirin-Fu on myös hyvä vaihtoehto sokerille, sillä se tekee lihasta mureampaa ja mehukkaampaa. Makeus on sopivassa tasapainossa, eikä se jää viipymään kielelle sokerin tavoin. Kiiltävä glaseeraus ei myöskään pala yhtä helposti kuin sokeria käytettäessä.