Saatavilla olevat koot
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Klassikkomme, luonnollisesti valmistettu soijakastike, sopii sekä ruoanlaittoon että myös pöytämausteeksi. Eikä ainoastaan aasialaisten ruokien kanssa. Kokeile Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta lempiruokasi, italialaisen pizzan, amerikkalaisen hampurilaisen, salaatin tai vaikkapa jälkiruoan maustamiseen. Tämä erityinen mauste rikastuttaa ruokaa miedolla aromillaan ja täyteläisellä umami-maullaan.
Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike valmistetaan perinteisen reseptin mukaan ja se sisältää neljää puhdasta raaka-ainetta, joita ovat soijapavut, vehnä, vesi ja suola. Se valmistetaan täysin ilman keinotekoisia lisä-, väri- tai säilöntäaineita sekä arominvahventeita. Tunnusomaista Kikkomanin luonnollisesti valmistetulle soijakastikkeelle on sen punertavan ruskea, läpikuultava väri sekä ainutlaatuinen aromi.
Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.
Ainekset
Vatten, Sojabönor, Vete, Salt.
Vesi, Soijapavut, Vehnä, Suola.
Ravintosisältö
100 ml
Energia | 325 kJ / 78 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 3,2 g |
josta sokereita | 0,6 g |
Proteiini | 10 g |
Suola | 16,9 g |
Tiesitkö jo?
Kikkomanin luonnollisesti valmistettu soijakastike on tyylikäs myös ulkonäöltään: annostelupullosta on tullut jopa varsinainen kulttituote. Annostelua helpottavan legendaarisen pullon on suunnitellut japanilainen muotoilija Kenji Ekuan. 150 ml:n design-pullo on konepesun kestävä ja se on helppo täyttää uudestaan.