Saatavilla olevat koot
Gluteeniton Teriyaki-marinadi
Kikkomanin gluteenittoman Teriyaki-marinadin ansiosta gluteenille yliherkät soijakastikkeen ystävät voivat nyt nauttia liha- ja kasvisruoissaan teriyaki-kastikkeen ainutlaatuisesta mausta. Kastike sopii niin grillimarinadiksi kuin paistetun ruoan maustamiseen antaen ruokaan ainutlaatuisen täyteläistä makua.
Teriyaki on japanilainen tapa valmistaa liha- ja kalaruokia. Ensin ainekset marinoidaan, jonka jälkeen ne grillataan tai paistetaan. Näin aineksiin saadaan makean pikantti maku. Teriyaki ei kuitenkaan kuulu vain japanilaiseen keittiöön, vaan sopii erinomaisesti myös grilliklassikoiden valmistukseen.
Myös riisiin ja salaattiin se antaa erinomaista makua. Kikkomanin gluteeniton Teriyaki-marinadi sopii mainiosti myös dipiksi.
Tämä Kikkoma-kastike sopii vegaaneille.
Ainekset
Glutenfri Sojasås, (Vatten, Sojabönor, Salt, Ättika), Vin (innehåller Svaveldioxid), Socker, Vatten, Ättika, Salt, Kryddextrakter, Lökpulver, Vitlökspulver.
Gluteeniton Soijakastike (Vesi, Soijapavut, Suola, Väkiviinaetikka), Viini (sisältää Rikkidioksidia), Sokeri, Vesi, Väkiviinaetikka, Suola, Mausteuutteet, Sipulijauhe, Valkosipulijauhe.
Ravintosisältö
100 ml
Energia | 430 kJ / 103 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 14 g |
josta sokereita | 14 g |
Proteiini | 6,9 g |
Suola | 11,5 g |
Tiesitkö jo?
Gluteeni on proteiini, joka mm. antaa taikinalle sitkon, koska yhdessä nesteen kanssa se muodostaa joustavan rakenteen. Maailmanlaajuisesti gluteeniyliherkkyydestä kärsii noin joka 3000. ihminen, sen esiintyvyydessä on kuitenkin alueellisia eroja.