Teriyaki-marinadi
Teriyaki-marinadi
Teriyaki-marinadi
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
975 ml PET-pullo, 1,9 l kanisteri, 4 l kanisteri

Teriyaki-marinadi

Teriyaki-marinadi antaa kalaan ja kasviksiin kauniin kiiltävän pinnan, joten sen nimi puhuu puolestaan: ”teri” tarkoittaa nimittäin kiiltoa ja ”yaki” grillausta/marinointia.

Kikkomanin Teriyaki-marinadi soveltuu erinomaisesti grilliruokien marinointiin sekä maustamiseen itse grillauksen aikana. Teriyaki-marinadin pohjana on luonnollisesti valmistettu soijakastike, jonka valmistuksessa käytetään seuraavaa neljää raaka-ainetta: soijapapuja, vehnää, vettä ja suolaa. Siten myös tämä kastike on maultaan ainutlaatuisen täyteläinen.

Tämä Kikkoman-kastike ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.  

lisää

Ainekset

Sojasås (Vatten, Sojabönor, Vete, Salt), Vin (innehåller Svaveldioxid), Socker, Vatten, Ättika, Salt, Kryddextrakter, Lökpulver, Vitlökspulver. 

Soijakastike (Vesi, Soijapavut, Vehnä, Suola), Viini (sisältää Rikkidioksidia), Sokeri, Vesi, Väkiviinaetikka, Suola, Mausteuutteet, Sipulijauhe, Valkosipulijauhe.

Ravinnearvot

Energi / Engergia420 kJ
Fett / Rasva0 g
varav mättat fett / josta tyydyttynyttä0 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit12 g
varav sockerarter / josta sokereita11 g
Protein / Proteiini6,7 g
Salt / Suola10,2 g

Tiesitkö tämän?

Kikkomanin Teriyaki marinadi- ja grillikastike on todellakin nimensä mukainen! Teriyaki muodostuu nimittäin sanoista teri, joka tarkoittaa suoraan käännettynä kiiltoa ja yaki, joka tarkoittaa grillausta/marinointia.