Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa
Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa
Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa
Previous
Next
Saatavilla olevat koot
1 l PET-pullo, 10 ml annospussi, 20 l hanapakkaus

Less Salt-soijakastike, 43% vähemmän suolaa

vegaani
vegaani

Haluatko käyttää vähemmän suolaa? Kikkoman Less Salt luonnollisesti valmistettu soijakastike on oikea valinta sinulle. Puolet tämän soijakastikkeen suolapitoisuudesta poistetaan erityisellä menetelmällä, joten se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka suosivat vähäsuolaista ruokavaliota. 43 % vähemmän suolaa sisältävä soijakastike ei jää toiseksi perinteisen soijakastikkeen rinnalla, sillä sen maku on yhtä ainutlaatuisen täyteläinen. Kikkoman Less Salt -soijakastiketta voidaan käyttää yhtä monipuolisesti kuin perinteistä Kikkoman-soijakastiketta. Se antaa mainion säväyksen kastikkeisiin, keittoihin, kasvisruokiin sekä paistinpannulla valmistettuihin ruokiin.

Riippumaton The European Vegetarian Union (EVU) on virallisesti myöntänyt tälle soijakastikkeelle eurooppalaisen sertifikaatin, jonka myöntämisessä noudatetaan tiukkoja tarkastus- ja valintamenetelmiä.

lisää

Ainekset

Vatten, Sojabönor, Vete, Salt, Ättika, Alkohol, Socker.

Vesi, Soijapavut, Vehnä, Suola, Väkiviinaetikka, Alkoholi, Sokeri.

Ravintosisältö 100 ml

Energia450 kJ / 107 kcal
Rasva0 g
josta tyydyttynyttä0 g
Hiilihydraatit6,9 g
josta sokereita3,9 g
Proteiini9,7 g
Suola9,1 g

Tiesitkö jo?

Aikuisen ihmisen tulisi käyttää päivässä korkeintaan 5 grammaa suolaa.* Se vastaa noin yhtä vajaata teelusikallista. Useimmat ihmiset käyttävät suolaa kuitenkin enemmän.

*Maailman terveysjärjestön suositus