Soijakastikejauhe

Elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen Kikkoman tarjoaa myös sumukuivattua soijakastiketta. Sumukuivauksessa maltodekstriinin avulla saadaan aikaan erilaisia tiivistettyjä jauheita. Jauhemainen soijakastike on ihanteellinen pohja liemi-, keitto-, kastike- ja marinadijauheille. Jauhetta on saatavana 400 kg:n lavapakkauksena (25 kg / kanisteri) – ja eri typpipitoisuuksilla. Luonnollisessa käymismenetelmässä ei muodostu 3-MCPD:tä. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa HACCP-periaatteita ja EU-direktiivejä noudattaen.

Tärkeää: Tuotteissamme käytetään yksinomaan raaka-aineita, jotka on tuotettu ilman geenitekniikkaa.

 


Kikkomanin soijakastikejauheiden valikoima (1)

ValikoimaKS-20KU-20KN-20KL-20
AinesosatSoijakastike (Soijapavut, Vehnä, Ruokasuola), Maltodekstriini, RuokasuolaSoijakastike (Soijapavut, Vehnä, Ruokasuola), Maltodekstriini, RuokasuolaSoijakastike (Soijapavut, Vehnä, Ruokasuola), Maltodekstriini, RuokasuolaSoijakastike (Soijapavut, Vehnä, Ruokasuola), Maltodekstriini.
Ominaisuudetvoimakas soijakastikkeen makuvoimakas soijakastikkeen makumieto soijakastikkeen makuvähäsuolainen
Ilman geenitekniikka (EU)kylläkylläkylläkyllä
Vegaaninenkylläkylläkylläkyllä
Laktoositonkylläkylläkylläkyllä
Halal-sertifikaattikylläkylläkylläkyllä
Kosher-sertifikaattikylläkylläkylläkyllä

 


Kikkomanin soijakastikejauheiden valikoima (2)

ValikoimaGluteenitonNFE-PN
AinesosatSoijakastike (Soijapavut, Ruokasuola, Väkiviinaetikka), Maltodekstriini, RuokasuolaVehnäproteiini, Ruokasuola
Ominaisuudetgluteenitonilman soijaa
Ilman geenitekniikka (EU)kyllä-
Vegaaninenkylläkyllä
Laktoositonkylläkyllä
Halal-sertifikaattikylläei
Kosher-sertifikaattikylläei

Käyttöalueet

  • liemet
  • keitot
  • kastikkeet
  • marinadit
  • mausteseokset
  • korppujauhot
  • kuorrutteet

Tuoteominaisuudet:

  • aromi
  • Maillard-reaktio
  • rapean pinnan muodostaminen
  • mureus
  • väri
  • rasvaton/vähärasvainen
  • vegetaarinen
  • ominaisaromin korostaminen
  • hydrolysoidun kasviproteiinin korvike
  • umami (täyteläisyys)