Jaa Google+:ssa:

Nestemäinen soijakastike

Kikkoman tarjoaa luonnollisesti valmistettua soijakastiketta myös elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Luonnollisessa käymismenetelmässä ei muodostu 3-MCPD:tä. Esiasteena on luonnollisesti muodostunut aromipitoisuus. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa ja HACCP-periaatteita noudattaen. Tuotteet täyttävät EU-direktiivien vaatimukset.

 

Tärkeää: Tuotteemme eivät edellytä GMO-merkintää!

 

Käyttöalueet: Liemet, keitot, kastikkeet, nestemäiset marinadit, lihatuotteet, salaatinkastikkeet, dippikastikkeet.

Tuoteominaisuudet: Aromi, Maillardin reaktio, pehmeys, väri, rasvaton/vähärasvainen, vegetaarinen, aminohappojen kuljettaja, "umami" (täyteläisyys)

Lyhyesti: Luonnollisesti valmistettu soijakastike

  • Valikoimissa gluteeniton soijakastike 1000 litran konteissa ja 20 litran BIB-pakkauksissa (tilaustuote). Muut valmistajan tuotteet 20 litran kanistereissa, 200 litran tynnyreissä, 600 litran ja 1000 litran konteissa neuvoteltavissa.
  • Valmistettu luonnollisesti perinteisen reseptin mukaan
  • Raaka-aineet: vesi, soijapavut, vehnä ja suola
  • Punertavan ruskea väri
  • Korkea typpipitoisuus
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet
  • Säilytettävä pimeässä, viileässä ja kuivassa