Kikkoman-laatu

Miksi Kikkomanin soijakastikkeen laatu on niin ylivoimainen?

  1. Umamin runsaus
    Pitkän kypsymisajan aikana syntyy umami-maku (maukkaista ruoista tulee entistä herkullisempia), joka antaa Kikkoman-soijakastikkeelle sen täyteläisen ja ainutlaatuisen maun.
  2. Suuri typpipitoisuus
    Aminohapot (typpipitoisuus) antavat Kikkoman-soijakastikkeelle sen intensiivisen ja samettisen maun. Tässä pätee seuraava: mitä suurempi typpipitoisuus, sitä parempi laatu ja sitä intensiivisempi maku.
  3. Hyvä saatavuus
    Varmistaakseen tuotteidensa hyvän saatavuuden Kikkoman valmistaa soijakastikkeensa Euroopan sydämessä, Alankomaissa.
  4. Toiminnalliset edut
    Osa 300 aromikomponentista toimii aromien esiasteena. Aromien esiasteet yhdistyvät raaka-aineiden kanssa, muodostavat ominaisarominsa ja vahvistavat ruokien makua.

 


 

Japanin lakisääteinen arviointimenetelmä soijakastikkeille

Japanin markkinoilla soijakastikkeet luokitellaan japanilaisten maatalouden standardien (Japanese Agricultural Standard, JAS) mukaisesti typpi- ja proteiinipitoisuuksiensa perusteella. Tämä luokittelu osoittaa, kuinka paljon soijakastike sisältää umamia.

PitoisuusTyppeä yhteensä (massaosuus)Proteiinia (massaosuus)
erittäin suuri pitoisuus> 1.50> 9.38
suuri pitoisuus> 1.35> 8.44
normaali pitoisuus> 1.20> 7.50

 

Tarkastellaan nyt Kikkoman-soijakastiketta:

100 ml Kikkoman-soijakastiketta sisältää 10 g proteiinia. Siten se luokitellaan kuuluvaksi luokkaan ”erittäin suuri pitoisuus”.

 


 

Kikkoman Food Europe on sertifioitu seuraavien standardien mukaan: