Salaatinkastikkeita Kikkoman-kastikkeilla

Salaatista on moneksi: se sopii pääruoaksi, lisukkeeksi ja erityisesti grilliruokaan. Tiesitkö, että erilaisten Kikkoman-kastikkeiden avulla saat salaatteihin mukavaa vaihtelua?

Seuraavalla videolla näytämme, miten helposti teet maukkaan salaattikastikkeen värikkääseen salaattiin. Videolla annamme myös helppoja vinkkejä, miten saat salaattiin vaihtelua ja miten salaatti säilyy pidempään:

Salaatinkastikkeen voit tehdä täysin mieltymystesi mukaan. Voit tehdä viinietikka-, öljy- tai jogurttipohjaisen kastikkeen tai voit tehdä kastikkeesta paksun, voimakkaan, tulisen tai hedelmäisen. Käytä rohkeasti luovuutta!

Seuraavassa olemme koonneet yhteen muutamia reseptejä salaatinkastikkeille ja vinaigreteille, joihin Umami-makua tuovat Kikkoman-kastikkeet. Kikkomanin soijakastikkeiden lisäksi salaatinkastikkeisiin sopivat myös mainiosti Kikkomanin erikoiskastikkeet:

 

Vinkkejä:

  • Jos haluat valmistaa kastikkeen nopeasti, käytä Kikkomanin valmista seesamisalaatinkastiketta. Tämä kermainen, jauhetuilla seesaminsiemenillä maustettu salaattikastike tuo salaattiin ihanaa japanilaista makua ja siten mainiota vaihtelua!
  • Käytitpä salaatissa naudan paistisuikaleita, broilerifileitä tai katkarapuja tai lisäsitpä salaattiin marjoja, hedelmiä, karamellisoituja pähkinöitä tai pinjansiemeniä, erilaiset Kikkoman-kastikkeet antavat salaattiin mukavan lisäsäväyksen. Nautinnollisia salaattihetkiä!

Muita Kikkomanin salaattireseptejä

Vihreiden salaattien ja herkullisten salaatinkastikkeiden lisäksi suositut pasta- ja perunasalaatit kuuluvat ehdottomasti ruokapöytään – niin grillatessa kuin arjessa. Seuraavista ohjeista saat lisää vaihtelua salaattiruokiin:

Salaatti Reseptit

Pastasalaatti
Bookmark
Pastasalaatti
30 min 2242 kJ / 536 kcal
Broccoli-kukkakaalisalaatti
Bookmark
Broccoli-kukkakaalisalaatti
20 min 3952 kJ / 988 kcal
Turskasalaatti
Bookmark
Turskasalaatti
10 min
Meksikolainen maissisalaatti / Esquites
Bookmark
Meksikolainen maissisalaatti / Esquites
20 min 1893 kJ / 452 kcal
Teriyaki-kanasalaatti
Bookmark
Teriyaki-kanasalaatti
1 t 40 min 2322 kJ / 555 kcal
Previous
Next