Salaatinkastikkeita Kikkoman-kastikkeilla

Salaatista on moneksi: se sopii pääruoaksi, lisukkeeksi ja erityisesti grilliruokaan. Tiesitkö, että erilaisten Kikkoman-kastikkeiden avulla saat salaatteihin mukavaa vaihtelua?

Seuraavalla videolla näytämme, miten helposti teet maukkaan salaattikastikkeen värikkääseen salaattiin. Videolla annamme myös helppoja vinkkejä, miten saat salaattiin vaihtelua ja miten salaatti säilyy pidempään:

Salaatinkastikkeen voit tehdä täysin mieltymystesi mukaan. Voit tehdä viinietikka-, öljy- tai jogurttipohjaisen kastikkeen tai voit tehdä kastikkeesta paksun, voimakkaan, tulisen tai hedelmäisen. Käytä rohkeasti luovuutta!

Seuraavassa olemme koonneet yhteen muutamia reseptejä salaatinkastikkeille ja vinaigreteille, joihin Umami-makua tuovat Kikkoman-kastikkeet. Kikkomanin soijakastikkeiden lisäksi salaatinkastikkeisiin sopivat myös mainiosti Kikkomanin erikoiskastikkeet:

 

Vinkkejä:

  • Jos haluat valmistaa kastikkeen nopeasti, käytä Kikkomanin valmista seesamisalaatinkastiketta. Tämä kermainen, jauhetuilla seesaminsiemenillä maustettu salaattikastike tuo salaattiin ihanaa japanilaista makua ja siten mainiota vaihtelua!
  • Käytitpä salaatissa naudan paistisuikaleita, broilerifileitä tai katkarapuja tai lisäsitpä salaattiin marjoja, hedelmiä, karamellisoituja pähkinöitä tai pinjansiemeniä, erilaiset Kikkoman-kastikkeet antavat salaattiin mukavan lisäsäväyksen. Nautinnollisia salaattihetkiä!

Muita Kikkomanin salaattireseptejä

Vihreiden salaattien ja herkullisten salaatinkastikkeiden lisäksi suositut pasta- ja perunasalaatit kuuluvat ehdottomasti ruokapöytään – niin grillatessa kuin arjessa. Seuraavista ohjeista saat lisää vaihtelua salaattiruokiin:

Salaatti Reseptit

Vegaaninen tonnikalasalaatti
Bookmark
Vegaaninen tonnikalasalaatti
20 min 650 kJ / 155 kcal
Melonisalaatti rapeilla tortillasuikaleilla
Bookmark
Melonisalaatti rapeilla tortillasuikaleilla
20 min 3500 kJ / 825 kcal
Retikkakimchi
Bookmark
Retikkakimchi
1 t 30 min 393 kJ / 94 kcal
Oliivi-pastasalaatti
Bookmark
Oliivi-pastasalaatti
25 min
Wasabilla maustettu peruna-avokadosalaatti
Bookmark
Wasabilla maustettu peruna-avokadosalaatti
1 t 2715 kJ / 649 kcal
Previous
Next