Nopeita reseptejä kesään

Kesällä kevyet ja vähän rasvaa sisältävät ruoat maistuvat erityisen hyvin! Kesäiset ainekset ja raikas mausteisuus ovat erinomainen yhdistelmä, joka antaa mukavasti energiaa mihin aikaan päivästä tahansa. Erityistä piristystä ja raikkautta näihin ruokiin antavat esimerkiksi Kikkomanin Ponzu-sarjaan kuuluvat hedelmäisen kevyet kastikkeet, kuten Ponzu-sitrussoijakastike, Ponzu-appelsiinisoijakastike ja Ponzu-chilisoijakastike. Luonnollisesti valmistetulla Kikkoman-soijakastikkeella saat kesäruokiin täyteläistä umamia ja maukasta Poke-kastiketta käyttämällä loihdit nopeasti kesäisiä kulhoruokia. Olemme koonneet yhteen muutamia parhaita ideoita kesäkeittiöön ja näytämme, miten valmistat nopeasti herkullisia ruokia kuumiin kesäpäiviin. Kokeile ja löydä inspiraatioita!

Kevyet lounasreseptit jokaiselle päivälle

Erilaiset salaatit ovat lounaiden ja välipalojen kestosuosikkeja. Myös wrapit sekä riisiä, avokadoa, lohta tai anasta sisältävät kulhoruoat sopivat mainiosti kesään ja kaiken lisäksi niiden valmistus käy nopeasti. Kokeile itse:

Kesäiset päivällisruoat

Kesään kuuluvat erilaiset ulkoaktiviteetit, kuten uiminen ja pyöräily, ja auringossa vietetyn päivän jälkeen maistuukin hyvin terveellinen ja energiapitoinen ruoka. Täältä löydät erilaisia reseptejä kevyistä kanaruoista ja erikoisista kalaruoista aina herkullisiin kasvisruokiin asti – ja niiden valmistus kestää vain korkeintaan 30 minuuttia.

Makeaa kesäpäiviin

Myös helteisellä kesäilmalla meidän tekee välillä mieli makeaa: jotain raikkaan hedelmäistä tai vaikkapa jäätelöä! Kikkoman-soijakastikkeet sopivat erinomaisesti myös näiden maustamiseen. Kokeile seuraavia reseptejä ja ihastu: