Kikkomanin salainen vinkki Japanista

Kikkomanin salainen vinkki Japanista

Ponzu soijakastike kohtaa sitruunan!

Sitruunat ovat ihanan hedelmäisiä ja raikkaita. Ne maistuvat kesältä ja niitä on usein helppo yhdistellä muiden makujen kanssa. Myös japanilaisen keittiön suosituimmalle maustekastikkeelle ponzulle on tyypillistä sen raikas sitruunainen maku. Perinteisenä japanilaisena yrityksenä Kikkoman on nyt ottanut tuotevalikoimaansa oman luomuksensa japanilaisesta hittikastikkeesta: Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeen, joka sopii mainiosti ennen kaikkea erilaisiin kevyisiin ruokiin.

Kulinaarinen yhdistelmä: soijakastike ja sitrushedelmän aromi

Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike pohjautuu luonnollisesti valmistettuun soijakastikkeeseen, johon on lisätty hieman sitruunaa. Tämän makeuden, hapokkuuden ja mausteisuuden tasapainon ansiosta se antaa salaatteihin ja erilaisiin pääruokiin mukavaa piristystä ja raikkautta. Japanissa ponzu-kastiketta käytetään usein japanilaisessa pataruoassa, sashimissa sekä perinteisissä japanilaisissa gyoza-nyyteissä. Pirskottele Ponzu-sitrussoijakastiketta ainesten päälle ja koe todellinen makuelämys.

Kikkomanin herkullinen vinkki: ponzu dippinä

Herkulliset pikkuruoat ja dipit kuuluvat ehdottomasti niin puutarhajuhliin kuin Netflix-iltoihin ystävien kanssa. Tässä Kikkomanin herkullinen vinkki kaikille pikkusyötävän ystäville: mango-Ponzudippi! Tämä mangosta, vastajauhetusta pippurista ja Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeesta valmistettu dippi antaa raikkaan hedelmäisen vivahteen pieniin voileipiin, wrappeihin, lehtitaikinakierteisiin, suolakekseihin ja muihin suolaisiin pikkuherkkuihin. Vai pidätkö mieluummin tomaattisen mausteisesta mausta? Siinä tapauksessa suosittelemme Kikkomanin reseptivalikoimassa olevaa tomaatti-Ponzudippiä.

Kesäinen salaatinkastike

Rapeaa, värikästä ja kevyttä: salaatti on täydellinen lisä maittaviin tarjoiluihin. Kikkomanin Ponzu-salaatinkastikeella loihdit salaattiin mukavaa vaihtelua ja hedelmäisen raikkaan maun.