Kikkomanin helpot grillireseptit

Umami on viides perusmaku, joka korostaa raaka-aineiden omaa makua. Soijakastikkeessa on umamia erityisen paljon. Reseptivideoillamme näytämme, miten saat Kikkoman-kastikkeilla erityistä umami-makua erilaisiin grilliruokiin. Olipa kyse liha-, kana-, kala- tai kasvisruoista, Kikkomanin soijakastikkeilla, Teriyaki-kastikkeilla ja muilla erikoiskastikkeilla loihdit herkullisia grilliruokia.

Mehevä grillikana

Meheväksi grillattu kana vie grillausta rakastavien kielen mennessään. Täältä löydät Kikkomanin resepti-ideoita kanaruokiin:

 
 

Huomio lihan ystävät!

Monipuolisilla Kikkoman-kastikkeilla saat grilliruokiin juuri oikeanlaista mausteisuutta. Oletko koskaan marinoinut lihaa tai kanaa soija- tai Teriyaki-kastikkeella? Ideoita tähän löydät videoiltamme:

 
 
 

Grilliherkkuja kasviksista

Kikkoman on koonnut yhteen luovia resepti-ideoita myös kasvissyöjille ja niille, jotka haluavat grillata lihan sijaan välillä kasviksia. Katso videomme:

 
 

Resepti-ideoita kalan ystäville

Kala ja äyriäiset sopivat erinomaisesti grillaukseen. Oletko koskaan marinoinut lohta Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella? Kokeile ja ihastu!

 

Käy YouTube-kanavallamme!

YouTube-kanavaltamme löydät lukuisia erilaisia reseptivideoita. Käy kurkkaamassa!