Kikkoman Teriyaki-kastikkeet

Grillikauden parhaat kastikkeet

Kesä, aurinko ja grillijuhlat! Lämpimät ilmat houkuttelevat ulos myös grillauksen ystävät. Nyt on paras aika nauttia grilliruoasta rennossa seurassa: meheviä pihvejä, herkullisia makkaroita, savustettua kalaa ja maukkaita grillikasviksia. Jos haluat tarjota vieraillesi jotain erityistä, kokeile grillikauden parhaita kastikkeita – Kikkomanin herkullisia teriyaki-kastikkeita! Ne jättävät varjoonsa niin majoneesit kuin ketsupit...

Etsitkö maukasta marinadia? Näillä marinadeilla loihdit herkullisia grillinautintoja!

Käyttämällä sopivia marinadeja saat grilliruoasta todellista herkkua. Niiden avulla saat lihaan ja muihin grilliruokiin niin mehevyyttä kuin myös rapeutta. Erilaisia intensiivisiä makuelämyksiä loihdit Kikkomanin hunajalla maustetulla Teriyaki BBQ-kastikkeella, paahdetulla valkosipulilla maustetulla Teriyaki-kastikkeella sekä paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetulla Teriyaki-kastikkeella. Nämä valmismarinadit ovat erityisen käytännöllisiä silloin, kun haluat valmistaa ruokaa nopeasti: avaa vain korkki, kaada marinadi grillattavan ruoan joukkoon ja nosta marinoidut ruoat grilliritilälle.

Makuelämyksiä grilliruoan ystäville

Kikkomanin Teriyaki-kastikkeiden maun saat parhaiten esiin, kun kääntelet lihaa, kalaa tai kasviksia kastikkeessa, kunnes ne peittyvät kauttaaltaan kastikkeeseen, ja jätät ne sitten marinoitumaan. Marinoinnissa pätee seuraava sääntö: mitä kauemmin marinoit, sitä paremmin maku tarttuu marinoitaviin. Kikkomanin hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike antaa miellyttävän makean vivahteen. Hieman voimakkaammasta mausta pitäville on Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike juuri oikea vaihtoehto. Vai pidätkö luonnollisen pähkinäisestä mausta? Siinä tapauksessa suosittelemme Kikkomanin paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettua Teriyaki-kastiketta.

Kikkomanin dippivinkki

Herkulliset dippikastikkeet kuuluvat ehdottomasti grillijuhlien runsaaseen pöytään. Kun grillissä ritisevät herkut ovat kypsiä, on aika nostaa ne pois ritilältä, leikata ribsit, paloitella grillikasvikset, dipata ja nauttia! Kikkomanin maukkaat Teriyaki-kastikkeet sopivat mainiosti myös valmisdipeiksi grilliruoan kanssa – ja antavat ruoalle täydellisen loppusilauksen.