
Yakitori-kasviswrapit

Ainekset 4 annokselle
Wrapit:
- 2 isoa kananmunaa
- 125 g vehnäjauhoja
- 2,5 dl maitoa
- 3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
- öljyä paistamiseen
Täyte:
- 3 rkl öljyä
- 1 punainen paprika pieneksi pilkottuna
- 1 vihreä paprika pieneksi pilkottuna
- 200 g sieniä ohuina siivuina
- 1 purjo hienoksi silputtuna
- salaattia
Marinadi:
- 2-4 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
- 3 rkl valkoviiniä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
Valmistusohje
Sekoita kananmunat, vehnäjauhot ja maito keskenään tasaiseksi, juoksevaksi taikinaksi. Mausta taikina halutessasi Kikkomanin luonnollisesti valmistetulla luomusoijakastikkeella. Paista wrapit lettujen tavoin ja nosta sivuun odottamaan.
Valmista marinadi sekoittamalla keskenään Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike, valkoviini ja hunaja.
Huuhtele ja pilko paprikat. Siivuta sienet ja purjo. Kuumenna 2 rkl öljyä wokkipannussa tai suuressa paistinpannussa ja paista paprikakuutioita kovalla lämmöllä 2–3 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Lisää joukkoon sienet ja purjo ja paista vielä 5 minuuttia. Nosta pannu pois liedeltä, kaada marinadia kasvisten joukkoon ja sekoita ainekset hyvin keskenään. Nosta pannu takaisin liedelle ja anna kiehua hiljalleen matalalla lämmöllä, kunnes marinadi on hieman haihtunut.
Täytä wrapit salaatilla ja kasvistäytteellä ja nauti kuumana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Wrapit:
- 2 isoa kananmunaa
- 125 g vehnäjauhoja
- 2,5 dl maitoa
- 3 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
- öljyä paistamiseen
Täyte:
- 3 rkl öljyä
- 1 punainen paprika pieneksi pilkottuna
- 1 vihreä paprika pieneksi pilkottuna
- 200 g sieniä ohuina siivuina
- 1 purjo hienoksi silputtuna
- salaattia
Marinadi:
- 2-4 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
- 3 rkl valkoviiniä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa