
5 / 40
Wasabilla maustettua kalaa
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Kala
Merenelävät
Vihannekset
Riisi
Suomalainen keittiö

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
2788 kJ / 666 kcal
Ainekset 2 annokselle
- 300 g kampasimpukoita tai vaaleaa kiinteää kalaa
- 1/2 dl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 tl wasabia
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- öljyä paistamiseen
- 250 g parsakaalin kukintoja
- 1 iso punainen chili
- 3 kevätsipulia
- 125 g sokeriherneitä
- 1/2 dl vettä
- 1 nippu korianteria
Lisäksi
- riisiä tai nuudeleita
Valmistusohje
Sekoita soijakastike, wasabi ja inkivääri marinadiksi ja marinoi kalaa vähintään 30 minuuttia. Valuta kala ja säästä marinadi. Kääntele kala vehnäjauhoissa. Paista kalaa öljyssä wokkipannussa noin 3 minuuttia ja nosta se valumaan talouspaperin päälle. Suikaloi chili hienoksi, pilko kevätsipulit ja puolita sokeriherneet pitkittäin. Kaada pois suurin osa öljystä. Lisää vesi ja paista parsakaalinkukintoja 2 minuuttia. Lisää chili, kevätsipuli ja sokeriherneet ja paista vielä 1 minuutti. Kaada vesi pois ja lisää marinadi. Keitä kokoon ja nosta kala vihannesten päälle. Ripottele pääll silputtua korianteria.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
2788 kJ / 666 kcal
Ainekset 2 annokselle
- 300 g kampasimpukoita tai vaaleaa kiinteää kalaa
- 1/2 dl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 tl wasabia
- 1 tl raastettua inkivääriä
- 2 rkl vehnäjauhoja
- öljyä paistamiseen
- 250 g parsakaalin kukintoja
- 1 iso punainen chili
- 3 kevätsipulia
- 125 g sokeriherneitä
- 1/2 dl vettä
- 1 nippu korianteria
Lisäksi
- riisiä tai nuudeleita