Hae
Suodattaa
Vihreä kasviscurry riisillä
Bookmark
30 / 429

Vihreä kasviscurry riisillä

Vihreä kasviscurry riisillä
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
6008 kJ / 1435 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 300 g kesäkurpitsaa

• 300 g parsaa

• 200 g vihreitä papuja

• 100 g sipulia

• 10 g rapsiöljyä (1 rkl)

• 15 g vihreää currytahnaa (1 rkl)

• 250 ml kookosmaitoa

• puolikkaan limetin mehu

• 1 rkl kaffirlimetin lehtiä

• 1 rkl tuoreen kreikkalaisen basilikan lehtiä

• 10 g luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (1 rkl)

Lisäksi:

• 200 g jasmiiniriisiä

 

Valmistusohje

Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lisää currytahna ja pilkotut kasvikset. Anna kypsyä hetken aikaa. Lisää kookosmaito. Laita pannun päälle kansi ja anna hautua 15 minuutin ajan. Sekoita välillä.

Kypsennä sillä välin riisi.

Mausta curry soijakastikkeella, limetinmehulla, limetinlehdillä ja basilikalla. Tarjoa riisin kanssa.

 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
6008 kJ / 1435 kcal

Ainekset 4 annokselle

• 300 g kesäkurpitsaa

• 300 g parsaa

• 200 g vihreitä papuja

• 100 g sipulia

• 10 g rapsiöljyä (1 rkl)

• 15 g vihreää currytahnaa (1 rkl)

• 250 ml kookosmaitoa

• puolikkaan limetin mehu

• 1 rkl kaffirlimetin lehtiä

• 1 rkl tuoreen kreikkalaisen basilikan lehtiä

• 10 g luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (1 rkl)

Lisäksi:

• 200 g jasmiiniriisiä