
4 / 18
Vietnamilainen riisinuudelisalaatti
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Salaatit
Pääruoat
Siipikarja
Peruna
Suomalainen keittiö
Aasialainen keittiö

Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
Ainekset
- 300 g riisinuudeleita
- 1 romaine- tai sydänsalaatti
- 1 kurkku
- 2 porkkanaa
- 100 g paahdettuja maapähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 200 g kananrintaa
- 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 tl hunajaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- ½ nippu korianteria
- 1 lime (mehu ja kuori)
- 2 chiliä
- 100 ml omenamehua
Valmistusohje
- Liota riisinuudeleita kulhossa kylmässä vedessä noin 6 minuuttia ja kaada sitten kuumaa vettä niiden päälle.
- Pese, kuivaa ja pilko romainesalaatti. Pese kurkku ja porkkanat ja leikkaa ne suikaleiksi. Hienonna maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Leikkaa kananrinta kuutioiksi ja paista pannulla rypsiöljyssä. Kuullota vielä 2 rkl soijakastikkeella ja 1 tl hunajalla. Lisää valkosipuli.
- Pese, kuivaa ja nypi korianteri. Raasta ja purista limetti. Pese, puolita ja pilko chilit. Yhdistä kulhossa omenamehu, limen kuori ja mehu, hunaja, 2 rkl soijakastiketta ja chili.
- Jaa riisinuudelit kulhoihin. Tarjoile salaatin, vihannesten, maapähkinöiden ja kanakuutioiden kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Koristele korianterilla.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
35 min
Valmistelu aika:
35 min
Ainekset
- 300 g riisinuudeleita
- 1 romaine- tai sydänsalaatti
- 1 kurkku
- 2 porkkanaa
- 100 g paahdettuja maapähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 200 g kananrintaa
- 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- 2 tl hunajaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- ½ nippu korianteria
- 1 lime (mehu ja kuori)
- 2 chiliä
- 100 ml omenamehua