Hae
Suodata
Vietnamilainen riisinuudelisalaatti
Bookmark
4 / 18

Vietnamilainen riisinuudelisalaatti

Vietnamilainen riisinuudelisalaatti
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min

Ainekset

  • 300 g riisinuudeleita
  • 1 romaine- tai sydänsalaatti
  • 1 kurkku
  • 2 porkkanaa
  • 100 g paahdettuja maapähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 200 g kananrintaa
  • 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 2 tl hunajaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ nippu korianteria
  • 1 lime (mehu ja kuori)
  • 2 chiliä
  • 100 ml omenamehua

Valmistusohje

  1. Liota riisinuudeleita kulhossa kylmässä vedessä noin 6 minuuttia ja kaada sitten kuumaa vettä niiden päälle.
  2. Pese, kuivaa ja pilko romainesalaatti. Pese kurkku ja porkkanat ja leikkaa ne suikaleiksi. Hienonna maapähkinät karkeaksi rouheeksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  3. Leikkaa kananrinta kuutioiksi ja paista pannulla rypsiöljyssä. Kuullota vielä 2 rkl soijakastikkeella ja 1 tl hunajalla. Lisää valkosipuli.
  4. Pese, kuivaa ja nypi korianteri. Raasta ja purista limetti. Pese, puolita ja pilko chilit. Yhdistä kulhossa omenamehu, limen kuori ja mehu, hunaja, 2 rkl soijakastiketta ja chili.
  5. Jaa riisinuudelit kulhoihin. Tarjoile salaatin, vihannesten, maapähkinöiden ja kanakuutioiden kanssa. Kaada kastike salaatin päälle. Koristele korianterilla.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min

Ainekset

  • 300 g riisinuudeleita
  • 1 romaine- tai sydänsalaatti
  • 1 kurkku
  • 2 porkkanaa
  • 100 g paahdettuja maapähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 200 g kananrintaa
  • 4 rkl Kikkoman luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
  • 2 tl hunajaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ nippu korianteria
  • 1 lime (mehu ja kuori)
  • 2 chiliä
  • 100 ml omenamehua