
337 / 519
Vegaaninen tonnikalasalaatti

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
650 kJ / 155 kcal
Fett / Rasva:
5.9 g
Protein / Proteiini:
7.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
15.7 g
Ainekset 4 annokselle
- 1 tölkki kikherneitä
- 1 pieni punasipuli
- 1/2 punainen paprika
- 2 rkl tahinia (seesamitahnaa)
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl luonnonmukaisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 1 tl savustettua paprikajauhetta
- 2 rkl silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori sipuli. Poista paprikasta siemenet ja kanta ja huuhdo vedellä. Leikkaa sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi.
Murskaa kikherneet haarukalla ja sekoita joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot, tahini ja kaprikset. Mausta soijakastikkeella, paprikajauheella ja 1 ruokalusikallisella ruohosipulia.
Koristele vegaaninen tonnikalasalaatti lopulla ruohosipulilla ja tarjoa halutessasi paahtoleivän, tomaattien ja sipulirenkaiden kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
650 kJ / 155 kcal
Fett / Rasva:
5.9 g
Protein / Proteiini:
7.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit:
15.7 g
Ainekset 4 annokselle
- 1 tölkki kikherneitä
- 1 pieni punasipuli
- 1/2 punainen paprika
- 2 rkl tahinia (seesamitahnaa)
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl luonnonmukaisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
- 1 tl savustettua paprikajauhetta
- 2 rkl silputtua ruohosipulia