Vegaaninen tonnikalasalaatti
Hae
Suodattaa
Vegaaninen tonnikalasalaatti
Bookmark
187 / 426

Vegaaninen tonnikalasalaatti

Vegaaninen tonnikalasalaatti
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
650 kJ / 155 kcal
Fett / Rasva: 5.9 g
Protein / Proteiini: 7.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15.7 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Huuhdo ja valuta kikherneet. Kuori sipuli. Poista paprikasta siemenet ja kanta ja huuhdo vedellä. Leikkaa sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi.

Murskaa kikherneet haarukalla ja sekoita joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot, tahini ja kaprikset. Mausta soijakastikkeella, paprikajauheella ja 1 ruokalusikallisella ruohosipulia.

Koristele vegaaninen tonnikalasalaatti lopulla ruohosipulilla ja tarjoa halutessasi paahtoleivän, tomaattien ja sipulirenkaiden kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min
650 kJ / 155 kcal
Fett / Rasva: 5.9 g
Protein / Proteiini: 7.4 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15.7 g

Ainekset 4 annokselle