Hae
Suodattaa
Vegaaninen pilahvi värikkäillä kasviksilla
Bookmark
263 / 370

Vegaaninen pilahvi värikkäillä kasviksilla

Vegaaninen pilahvi värikkäillä kasviksilla
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1277 kJ / 305 kcal
Rasva: 12.4 g
Protein / Proteiini: 6.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 39.9 g

Ainekset 2 annokselle

Pilahviriisi:

Kasvismausteseos:

  • 50 ml kasvislientä
  • ripaus suolaa
  • ½ tl sokeria
  • vastajauhettua valkopippuria

Kasvikset:

  • 50 g punaista paprikaa
  • 50 g herkkusieniä (tai putkivinokkaita)
  • 50 g munakoisoa
  • 50 g keltaista ja 50 g vihreää kesäkurpitsaa
  • 6 kirsikkatomaattia
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 30 g rucolasalaattia
  • paprikajauhetta maun mukaan

Valmistusohje

  1. Huuhdo ja valuta riisi. Kuori ja pilko sipuli paloiksi ja kuullota kattilassa öljyssä. Lisää kattilaan riisi ja margariini ja kuullota. Lisää joukkoon kasvisliemi, soijakastike, sokeri ja pippuri ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Nosta kattila pois liedeltä ja anna seoksen turvota n. 10 minuuttia.
  2. Sekoita kasvismausteseoksen ainekset hyvin keskenään. Leikkaa seuraavaksi kasvikset sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista kasvikset seuraavassa järjestyksessä: paprika, herkkusienet, munakoiso, kesäkurpitsa ja kirsikkatomaatit. Kaada mausteseos kasvisten joukkoon ja paista, kunnes neste on haihtunut kokonaan pois.
  3. Sekoita kasvikset pilahvin joukkoon ja annostele lautasille. Huuhdo rucola ja taputtele talouspaperilla kuivaksi. Koristele pilahvi rucolalla, ripottele halutessasi päälle paprikajauhetta ja tarjoile.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1277 kJ / 305 kcal
Rasva: 12.4 g
Protein / Proteiini: 6.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 39.9 g

Ainekset 2 annokselle

Pilahviriisi:

Kasvismausteseos:

  • 50 ml kasvislientä
  • ripaus suolaa
  • ½ tl sokeria
  • vastajauhettua valkopippuria

Kasvikset:

  • 50 g punaista paprikaa
  • 50 g herkkusieniä (tai putkivinokkaita)
  • 50 g munakoisoa
  • 50 g keltaista ja 50 g vihreää kesäkurpitsaa
  • 6 kirsikkatomaattia
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 30 g rucolasalaattia
  • paprikajauhetta maun mukaan