Valkosipulilla maustettu munakoiso-soijakastikedippi
Hae
Suodattaa
Valkosipulilla maustettu munakoiso-soijakastikedippi
Bookmark
221 / 244

Valkosipulilla maustettu munakoiso-soijakastikedippi

Valkosipulilla maustettu munakoiso-soijakastikedippi
Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
446 kJ / 106 kcal
Fett / Rasva: 7.5 g
Protein / Proteiini: 2.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.6 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen (kiertoilmauuni 200 asteeseen). Huuhdo ja puolita valkosipuli. Pese munakoiso, leikkaa päät pois ja halkaise pituussuunnassa. Nosta halkaistu valkosipuli sekä munakoison puolikkaat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille leikkauspinta ylöspäin. Leikkaa munakoisoon vinoja viiltoja, sivele päälle 1 rkl öljyä ja paista uunissa n. 30–40 minuuttia. Nosta valkosipulit ja munakoisot pois uunista ja anna jäähtyä.
  2. Purista valkosipuli ulos kuoresta. Kaavi munakoison sisus irti lusikalla. Soseuta munakoiso, valkosipuli, loput öljystä, soijakastike, limetin mehu ja persilja. Mausta pippurilla ja chilihiutaleilla ja tarjoa.

Munakoisodipin kanssa sopivat erittäin hyvin esimerkiksi

  • tuore patonki, erilaiset juustot ja suolatut mantelit.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 60 min
Valmistelu aika: 60 min
446 kJ / 106 kcal
Fett / Rasva: 7.5 g
Protein / Proteiini: 2.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 6.6 g