Värikkäät kasvistikut ja teriyaki-inkivääridippi
Hae
Suodattaa
Värikkäät kasvistikut ja teriyaki-inkivääridippi
Bookmark
76 / 101

Värikkäät kasvistikut ja teriyaki-inkivääridippi

Värikkäät kasvistikut ja teriyaki-inkivääridippi
Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
1064 kJ / 254 kcal
Rasva: 19.6 g
Protein / Proteiini: 2.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 14.9 g

Ainekset 10 annokselle

Valmistusohje

  1. Huuhdo ja puhdista kasvikset ja kuori tarvittaessa. Leikkaa kasvikset n. 7–8 cm pitkiksi tikuiksi.
  2. Sekoita inkiväärillä maustettu teriyaki-kastike ja majoneesi keskenään ja tarjoile teriyaki-inkivääridippiä kasvistikkujen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 15 min
Valmistelu aika: 15 min
1064 kJ / 254 kcal
Rasva: 19.6 g
Protein / Proteiini: 2.2 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 14.9 g

Ainekset 10 annokselle