
Uudet perunat valkosipuli-pippurikastikkeessa

Ainekset 4 annokselle
- 30 g kuivattuja tomaatteja
- 200 g uusia perunoita
- 50 ml 43 % vähemmän suolaa sisältävää Kikkoman Less Salt -soijakastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
- mustapippurirouhetta
- 15 g voita
- 3–4 persiljanvartta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Liota kuivattuja tomaatteja kädenlämpöisessä vedessä, kunnes ne pehmenevät. Kaada ylimääräinen vesi pois. Keitä perunat lähes kypsiksi.
Sekoita 43 % vähemmän suolaa sisältävä Kikkoman Less Salt -soijakastike, mustapippuri ja puristettu valkosipuli keskenään. Halkaise perunat pituussuunnassa ja paista ne öljyssä yhdessä tomaattien kanssa. Nosta perunat ja tomaatit tarjoiluvatiin, kaada päälle soijakastike ja koristele persiljanlehdillä.
Vinkki: Voit valmistaa ohjeen gluteenittomana käyttämällä Kikkomanin luonnollisesti valmistettua gluteenitonta Tamari-soijakastiketta.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 30 g kuivattuja tomaatteja
- 200 g uusia perunoita
- 50 ml 43 % vähemmän suolaa sisältävää Kikkoman Less Salt -soijakastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
- mustapippurirouhetta
- 15 g voita
- 3–4 persiljanvartta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.