Hae
Suodattaa
Turskaa ja valkoisia papuja Ponzu-kastikkeessa
Bookmark
55 / 56

Turskaa ja valkoisia papuja Ponzu-kastikkeessa

Turskaa ja valkoisia papuja Ponzu-kastikkeessa
Valmistusaika 110 min
Valmistelu aika: 110 min
2077 kJ / 496 kcal

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Nosta turskafileet matalaan astiaan, kaada päälle 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja anna marinoitua 30 minuuttia.

Lohko tomaatit neljään osaan ja poista kantaosat. Kuori sipulit ja leikkaa siivuiksi. 

Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulit ja hienonnettu valkosipuli, paista 3 minuuttia. Lisää joukkoon tomaatit ja kypsennä keskilämmöllä 20 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon pavut ja 2 tl Ponzu-appelsiinisoijakastiketta ja keitä 40 minuuttia.

Kun pavut ovat kypsiä, hauduta turskafileitä 7–8 minuuttia kastikkeessa.

Annostele papuja ja kastiketta syville lautasille ja nosta turskafileet päälle.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 110 min
Valmistelu aika: 110 min
2077 kJ / 496 kcal

Ainekset 4 annokselle