Hae
Suodata
Tulisen maukas kanaburger
Bookmark
26 / 85

Tulisen maukas kanaburger

Tulisen maukas kanaburger
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2410 kJ / 576 kcal
Fett / Rasva: 28.8 g
Protein / Proteiini: 43.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 36.5 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Hakkaa broilerin rintafileet lihanuijalla tuorekelmun välissä 1–1,5 cm:n paksuisiksi. Kuumenna öljy isolla pinnoitetulla paistinpannulla ja paista broilerin rintafileitä 3–4 minuuttia molemmin puolin. Lisää joukkoon Kikkomanin paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike ja paista vielä muutama minuutti. Aseta jokaisen rintafileen päälle yksi juustosiivu ja anna juuston sulaa.

Laita sämpylän pohjaosan päälle salaatinlehtiä. Aseta broilerin rintafilee salaatin päälle ja pirskottele päälle lämmintä Teriyaki-kastiketta. Levitä 1 tl majoneesia sämpylän kanteen ja aseta majoneesin päälle pari jalapeñosiivua. Nosta sämpylän kansi lopuksi kootun hampurilaisen päälle.

Valmistus grillissä

Huuhtele broilerin rintafileet ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Hiero rintafileisiin öljyä ja paista grillissä 4 minuuttia molemmin puolin. Nosta fileet pois grillistä ja sivele Teriyaki-kastikkeella. Paista fileitä grillissä vielä muutaman minuutin ajan molemmin puolin ja pirskottele päälle vielä loput kastikkeesta. Aseta jokaisen rintafileen päälle yksi juustosiivu ja anna juuston sulaa. Nosta broilerin rintafilee sämpylän pohjaosan päälle. 

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
2410 kJ / 576 kcal
Fett / Rasva: 28.8 g
Protein / Proteiini: 43.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 36.5 g

Ainekset 4 annokselle