Tulinen kasvisspagetti
Hae
Suodattaa
Tulinen kasvisspagetti
Bookmark
201 / 370

Tulinen kasvisspagetti

Tulinen kasvisspagetti
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
3173 kJ / 758 kcal
Rasva: 22.05 g
Protein / Proteiini: 24.48 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 118.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g täysjyväspagettia
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 300 g kasviproteiinia, esim. Nyhtis, Härkis tms.
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 4 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1 iso kerä paksoita karkeasti pilkottuna
  • 150 g babypinaattia
  • 5 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl chiliöljyä

Valmistusohje

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi, valuta vesi pois ja nosta sivuun odottamaan.

Kuumenna 1 rkl seesamiöljyä wokkipannussa keskilämmöllä ja paista valitsemaasi kasviproteiinia n. 5-6 minuuttia, kunnes se on hieman ruskistunut. Lisää joukkoon tomaattipyree ja valkosipuli ja paista vielä 1-2 minuuttia. Lisää kasvikset pannulle ja paista, kunnes ne ovat kypsiä. Kaada joukkoon Kikkomanin luonnollisesti valmistettu luomusoijakastike, chiliöljy ja mausteet. Nosta spagetit pannulle ja sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään.

Ripottele annosten päälle parmesaanijuustoa ja tuoretta basilikaa ja tarjoa lisäksi vielä chiliöljyä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
3173 kJ / 758 kcal
Rasva: 22.05 g
Protein / Proteiini: 24.48 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 118.9 g

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g täysjyväspagettia
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 300 g kasviproteiinia, esim. Nyhtis, Härkis tms.
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 4 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1 iso kerä paksoita karkeasti pilkottuna
  • 150 g babypinaattia
  • 5 rkl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua luomusoijakastiketta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl chiliöljyä