Tonnikala-sienispagetti Ponzu-kastikkeella

kokonaisaika 35 min
35 min esivalmistelut

Ainekset

4 annosta
500 g
spagettia
suolaa
1 
purkki tonnikalaa öljyssä
240 g
erilaisia sieniä
1 
valkosipulinkynsi
2 
pientä sipulia
60 g
rucolasalaattia
1 
pieni kuivattu chilipalko
2 rkl
oliiviöljyä
vastarouhittua pippuria
400 g
tomaattimurskaa
parmesaanijuustoa
Ravintosisältö (per annos): 2983 kJ  /  714 kcal
67,2 g Rasva
31,2 g Proteiini
103,1 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa kiehuvassa vedessä.

Vaihe 2

Valuta tonnikala. Puhdista sienet ja paloittele ne. Kuori valkosipulinkynsi ja sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista ja huuhdo rucolasalaatti. Liota chilipalko vedessä.

Vaihe 3

Kaada pannulle 1 rkl öljyä ja paista sienet ja puolet sipuleista. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta pois pannulta. Kaada loput öljystä, valkosipuli ja chilipalko paistorasvan joukkoon ja kuumenna pannu kuumaksi. Lisää joukkoon loput sipulista ja tonnikala. Kaada joukkoon tomaattimurska ja Ponzu-sitrussoijakastike ja kiehauta. Sekoita joukkoon sieni-sipuliseos, tonnikala, spagetit ja rucolasalaatti. Poista chilipalko.

Vaihe 4

Nostele Ponzu-sitruskastikkeella maustettu tonnikala-sienispagetti lautasille. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja pippuria ja tarjoile.

Resepti-ID: 36

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa kiehuvassa vedessä.

Valuta tonnikala. Puhdista sienet ja paloittele ne. Kuori valkosipulinkynsi ja sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista ja huuhdo rucolasalaatti. Liota chilipalko vedessä.

Kaada pannulle 1 rkl öljyä ja paista sienet ja puolet sipuleista. Mausta suolalla ja pippurilla ja nosta pois pannulta. Kaada loput öljystä, valkosipuli ja chilipalko paistorasvan joukkoon ja kuumenna pannu kuumaksi. Lisää joukkoon loput sipulista ja tonnikala. Kaada joukkoon tomaattimurska ja Ponzu-sitrussoijakastike ja kiehauta. Sekoita joukkoon sieni-sipuliseos, tonnikala, spagetit ja rucolasalaatti. Poista chilipalko.

Nostele Ponzu-sitruskastikkeella maustettu tonnikala-sienispagetti lautasille. Ripottele päälle raastettua parmesaanijuustoa ja pippuria ja tarjoile.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.