
256 / 519
Tonnikala-kasviskulho

Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
1540 kJ / 368 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 150 g punakaalia
- 2 porkkanaa
- 1 kesäkurpitsa
- 2 kevätsipulia
- 1 punasipuli
- 200 g tuoretta tonnikalaa
- 2 tl seesamiöljyä
- 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
- 200 g keitettyä riisiä
- 1 sitruuna
- 4 tl Kikkoman Poke -kastiketta
- 2 tl oliiviöljyä
- 2 rkl Kikkomanin maustekastiketta sushiriisille
Valmistusohje
Huuhdo ja kuori kasvikset ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa tonnikala 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Kuumenna 1 rkl seesamiöljyä paistinpannulla. Nosta tonnikalakuutiot pannulle ja paista 3 minuuttia jatkuvasti käännellen. Nosta pannu pois liedeltä, lisää joukkoon puolet seesaminsiemenistä ja sekoita hyvin keskenään.
Nosta riisi salaattikulhoon, sekoita joukkoon maustekastike sushiriisille ja jaa riisi 4 kulhoon. Nosta kasviksia ja tonnikalakuutioita riisin päälle. Raasta päälle sitruunankuorta ja koristele lopuilla seesaminsiemenillä.
Sekoita Poke -kastike, 4 rkl oliiviöljyä, loput seesamiöljystä ja sitruunan mehu keskenään ja tarjoa salaattikastikkeena.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
20 min
Valmistelu aika:
20 min
1540 kJ / 368 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 150 g punakaalia
- 2 porkkanaa
- 1 kesäkurpitsa
- 2 kevätsipulia
- 1 punasipuli
- 200 g tuoretta tonnikalaa
- 2 tl seesamiöljyä
- 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
- 200 g keitettyä riisiä
- 1 sitruuna
- 4 tl Kikkoman Poke -kastiketta
- 2 tl oliiviöljyä
- 2 rkl Kikkomanin maustekastiketta sushiriisille