Tonnikala-kapristahnalla täytetty ciabatta
Hae
Suodata
Tonnikala-kapristahnalla täytetty ciabatta
Bookmark
393 / 519

Tonnikala-kapristahnalla täytetty ciabatta

Tonnikala-kapristahnalla täytetty ciabatta
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1527 kJ / 364 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 1 ciabatta (n. 200 g)
  • 1 tlk tonnikalaa omassa liemessään (= 185 ml)
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 2 öljyyn säilöttyä kuivattua tomaattia
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 200 g tuorejuustoa
  • 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • vastarouhittua pippuria
  • 50 g rucolaa

Valmistusohje

Leikkaa ciabatta kahteen osaan ja halkaise molemmat osat. Valuta tonnikalasta liemi. Huuhtele 4 kirsikkatomaattia ja pilko ne sekä kuivatut tomaatit pieniksi kuutioiksi. Leikkaa loput kirsikkatomaatit neljään osaan.

Sekoita keskenään tuorejuusto, tonnikala, tuoreet ja kuivatut tomaatit sekä kaprikset, ja mausta soijakastikkeella ja pippurilla.

Huuhtele rucola ja revi salaatinlehdet sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Aseta rucolasalaattia ja tomaatteja ciabatan päälle ja tarjoile tonnikala-kapristahnan kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 25 min
1527 kJ / 364 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 1 ciabatta (n. 200 g)
  • 1 tlk tonnikalaa omassa liemessään (= 185 ml)
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 2 öljyyn säilöttyä kuivattua tomaattia
  • 1 rkl pieniä kapriksia
  • 200 g tuorejuustoa
  • 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • vastarouhittua pippuria
  • 50 g rucolaa