
393 / 519
Tonnikala-kapristahnalla täytetty ciabatta
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Pääruoat
Kala
Vihannekset
Italialaista ruokaa
Välipalat
Kevät

Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
25 min
1527 kJ / 364 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 1 ciabatta (n. 200 g)
- 1 tlk tonnikalaa omassa liemessään (= 185 ml)
- 8 kirsikkatomaattia
- 2 öljyyn säilöttyä kuivattua tomaattia
- 1 rkl pieniä kapriksia
- 200 g tuorejuustoa
- 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- vastarouhittua pippuria
- 50 g rucolaa
Valmistusohje
Leikkaa ciabatta kahteen osaan ja halkaise molemmat osat. Valuta tonnikalasta liemi. Huuhtele 4 kirsikkatomaattia ja pilko ne sekä kuivatut tomaatit pieniksi kuutioiksi. Leikkaa loput kirsikkatomaatit neljään osaan.
Sekoita keskenään tuorejuusto, tonnikala, tuoreet ja kuivatut tomaatit sekä kaprikset, ja mausta soijakastikkeella ja pippurilla.
Huuhtele rucola ja revi salaatinlehdet sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Aseta rucolasalaattia ja tomaatteja ciabatan päälle ja tarjoile tonnikala-kapristahnan kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
25 min
Valmistelu aika:
25 min
1527 kJ / 364 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 1 ciabatta (n. 200 g)
- 1 tlk tonnikalaa omassa liemessään (= 185 ml)
- 8 kirsikkatomaattia
- 2 öljyyn säilöttyä kuivattua tomaattia
- 1 rkl pieniä kapriksia
- 200 g tuorejuustoa
- 4 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- vastarouhittua pippuria
- 50 g rucolaa