Tomaattisalaatti Ponzu-kastikkeella ja soijapähkinöillä
Hae
Suodata
Tomaattisalaatti Ponzu-kastikkeella ja soijapähkinöillä
Bookmark
415 / 519

Tomaattisalaatti Ponzu-kastikkeella ja soijapähkinöillä

Tomaattisalaatti Ponzu-kastikkeella ja soijapähkinöillä
Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g tomaatteja (mielellään erivärisiä / eri lajikkeita)
  • 2 hopeasipulia
  • kourallinen ituja (esim. sinimailasen ituja ja vihanneskrassia)

Ponzu-salaattikastike:

Soija Crunch:

Valmistusohje

Kaada pannulle luonnollisesti valmistettu Kikkoman-soijakastike ja paahda pähkinöitä, manteleita ja kurpitsansiemeniä, kunnes soijakastike on haihtunut kokonaan pois. Anna seoksen jäähtyä.

Huuhtele tomaatit ja leikkaa siivuiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Asettele tomaatit ja sipulit tarjoiluvadille tai lautasille.

Valmista salaattikastike sekoittamalla Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, seesamiöljy ja valkoviinietikka vispilällä tai ravistamalla ainekset voimakkaasti shakerissa. Kaada salaattikastike tomaattisalaatin päälle.

Murskaa soijapähkinät kevyesti ja koristele tomaattisalaatti pähkinämurskalla ja iduilla. Tarjoile valmis lisukesalaatti heti.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 20 min
Valmistelu aika: 20 min

Ainekset 4 annokselle

  • 500 g tomaatteja (mielellään erivärisiä / eri lajikkeita)
  • 2 hopeasipulia
  • kourallinen ituja (esim. sinimailasen ituja ja vihanneskrassia)

Ponzu-salaattikastike:

Soija Crunch: