Tofupihvit

kokonaisaika 40 min

Ainekset

4 annosta
250 g
tofua
10 g
inkivääriä, raastettuna
1 
kevätsipuli
perunajauhoja

Dippikastike:

1 tl
seesamiöljyä
1 tl
limetin mehua
1 tl
omenaviinietikkaa
1 tl
hunajaa
muutama tippa tulista chilikastiketta (esim. Tabasco tai Sriracha)
öljyä paistamiseen
Ravintosisältö (per annos): 815 kJ  /  194 kcal
12,0 g Rasva
6,8 g Proteiini
15,6 g Hiilihydraatit

Valmistus

Vaihe 1

Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.

Vaihe 2

Kaada kaikki dippikastikkeen ainekset pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä. Älä anna kiehua.

Vaihe 3

Kääntele tofuviipaleet perunajauhoissa ja friteeraa öljyssä 170 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit paistaa tofuviipaleita pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Vaihe 4

Tarjoa tofu lämpimien kasvisten tai salaatin sekä dippikastikkeen kanssa.

Resepti-ID: 173

PDF-resepti

Kiitos palautteesta!

Arvioi resepti

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.

Kaada kaikki dippikastikkeen ainekset pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä. Älä anna kiehua.

Kääntele tofuviipaleet perunajauhoissa ja friteeraa öljyssä 170 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit paistaa tofuviipaleita pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Tarjoa tofu lämpimien kasvisten tai salaatin sekä dippikastikkeen kanssa.

Arvioi resepti

Kiitos palautteesta!

Klikkaa kuinka monta tähteä haluat antaa: mitä enemmän, sitä parempi!

01
02
03
04

Älä jää vaille maukkaita juttuja!

Tilaa herkulliset ideat säännöllisesti sähköpostiisi!
Osa pyydetyistä tiedoista puuttuu.

Haluan saada tietoa tarjouksista ja tuotteista sähköpostitse. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa veloituksetta.