Hae
Suodattaa
Tofupihvit
Bookmark
339 / 414

Tofupihvit

Tofupihvit
Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
815 kJ / 194 kcal
Fett / Rasva: 11.95 g
Protein / Proteiini: 6.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15.63 g

Ainekset 4 annokselle

  • 200-300 g tofua
  • 10 g inkivääriä, raastettuna
  • 1 kevätsipuli
  • perunajauhoja

Dippikastike:

Valmistusohje

Taputtele tofu kuivaksi talouspaperilla ja leikkaa n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Raasta inkivääri ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.

Kaada kaikki dippikastikkeen ainekset pannulle ja kuumenna miedolla lämmöllä. Älä anna kiehua.

Kääntele tofuviipaleet perunajauhoissa ja friteeraa öljyssä 170 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit paistaa tofuviipaleita pannulla molemmin puolin 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.

Tarjoa tofu lämpimien kasvisten tai salaatin sekä dippikastikkeen kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 40 min
Valmistelu aika: 40 min
815 kJ / 194 kcal
Fett / Rasva: 11.95 g
Protein / Proteiini: 6.8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 15.63 g

Ainekset 4 annokselle

  • 200-300 g tofua
  • 10 g inkivääriä, raastettuna
  • 1 kevätsipuli
  • perunajauhoja

Dippikastike: