
Tofunugetit

Ainekset 4 annokselle
1. kastike:
- 1 valkosipulinkynsi
- 80 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- ½ tl silputtua ruohosipulia
- ½ tl seesamiöljyä
2. kastike:
- 40 ml sriracha-kastiketta
- 40 g majoneesia
- 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
Tofunugetit:
- 200 g tofua
- 1,5 + 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- vastajauhettua mustapippuria
- 2 tl maissitärkkelystä
- 1 kananmuna
- n. 40 g japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- friteerausöljyä rasvakeittimeen
Valmistusohje
- Valmista 1. kastike: Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Sekoita valkosipuli, Ponzu-kastike, ruohosipuli ja seesamiöljy keskenään. Sekoita 2. kastiketta varten sriracha-kastike, majoneesi ja soijakastike keskenään.
- Leikkaa tofu n. 3 x 3 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Valmista tofunugettien marinadi sekoittamalla 1,5 tl soijakastiketta ja pippuri keskenään ja marinoi tofukuutioita n. 15 minuuttia.
- Taputtele tofukuutiot kuiviksi talouspaperilla ja kääntele kuutiot maissitärkkelyksessä. Vatkaa kananmuna ja loput soijakastikkeesta keskenään. Kääntele tofukuutiot ensin munaseoksessa ja sitten pankojauhoissa.
- Paista tofukuutioita rasvakeittimessä n. 3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa tofunugetit molempien kastikkeiden kanssa. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
1. kastike:
- 1 valkosipulinkynsi
- 80 ml Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastiketta
- ½ tl silputtua ruohosipulia
- ½ tl seesamiöljyä
2. kastike:
- 40 ml sriracha-kastiketta
- 40 g majoneesia
- 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
Tofunugetit:
- 200 g tofua
- 1,5 + 1 tl Kikkomanin luonnollisesti valmistettua soijakastiketta
- vastajauhettua mustapippuria
- 2 tl maissitärkkelystä
- 1 kananmuna
- n. 40 g japanilaistyylisiä rapeita Kikkoman Panko -korppujauhoja
- friteerausöljyä rasvakeittimeen