Hae
Suodattaa
Tofunugetit
Bookmark
202 / 370

Tofunugetit

Tofunugetit
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 30 min
Marinointiaika: 15 min
1274 kJ / 319 kcal
Rasva: 20.9 g
Protein / Proteiini: 11 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 17.1 g

Ainekset 4 annokselle

1. kastike:

2. kastike:

Tofunugetit:

Valmistusohje

  1. Valmista 1. kastike: Kuori valkosipuli ja silppua hienoksi. Sekoita valkosipuli, Ponzu-kastike, ruohosipuli ja seesamiöljy keskenään. Sekoita 2. kastiketta varten sriracha-kastike, majoneesi ja soijakastike keskenään.
  2. Leikkaa tofu n. 3 x 3 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Valmista tofunugettien marinadi sekoittamalla 1,5 tl soijakastiketta ja pippuri keskenään ja marinoi tofukuutioita n. 15 minuuttia.
  3. Taputtele tofukuutiot kuiviksi talouspaperilla ja kääntele kuutiot maissitärkkelyksessä. Vatkaa kananmuna ja loput soijakastikkeesta keskenään. Kääntele tofukuutiot ensin munaseoksessa ja sitten pankojauhoissa.
  4. Paista tofukuutioita rasvakeittimessä n. 3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoa tofunugetit molempien kastikkeiden kanssa. Lisukkeeksi sopii mainiosti värikäs salaatti.
Valmistusaika 45 min
Valmistelu aika: 30 min
Marinointiaika: 15 min
1274 kJ / 319 kcal
Rasva: 20.9 g
Protein / Proteiini: 11 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 17.1 g

Ainekset 4 annokselle

1. kastike:

2. kastike:

Tofunugetit: