Hae
Suodattaa
Tofu-vihanneswok
Bookmark
233 / 429

Tofu-vihanneswok

Tofu-vihanneswok
Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1199 kJ / 286 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g tofua
  • 8–10 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 1 nippu kevätsipuleita
  • 200 g ituja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punainen, 1 oranssi ja 1 keltainen paprika
  • 1 pieni pala inkivääriä (n. 1 cm)
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • vastarouhittua pippuria
  • 50 g paahdettuja cashew-pähkinöitä

Valmistusohje

Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi se kuudessa ruokalusikallisessa soijakastiketta. Poista kevätsipuleista kannat ja varsien kärjet, huuhtele ja leikkaa sipulit vinosti renkaiksi. Huuhtele idut ja kirsikkatomaatit. Puolita paprikat, poista kannat ja siemenet, huuhtele ja leikkaa siivuiksi. Kuori ja hienonna inkivääri. Kuumenna öljy wok-pannulla ja lisää pannulle vihannekset ja inkivääri. Paista n. 5–10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon tofu ja kuumenna hetki. Mausta tofu-vihannesseos soijakastikkeella ja pippurilla, ja ripottele päälle cashew-pähkinöitä. Halutessasi voit tarjota lisukkeeksi basmatiriisiä.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 35 min
Valmistelu aika: 35 min
1199 kJ / 286 kcal

Ainekset 4 annokselle

  • 300 g tofua
  • 8–10 rkl Kikkoman Soijakastiketta
  • 1 nippu kevätsipuleita
  • 200 g ituja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 punainen, 1 oranssi ja 1 keltainen paprika
  • 1 pieni pala inkivääriä (n. 1 cm)
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • vastarouhittua pippuria
  • 50 g paahdettuja cashew-pähkinöitä