
Tofu-vihanneswok

Ainekset 4 annokselle
- 300 g tofua
- 8–10 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 nippu kevätsipuleita
- 200 g ituja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 punainen, 1 oranssi ja 1 keltainen paprika
- 1 pieni pala inkivääriä (n. 1 cm)
- 2 rkl ruokaöljyä
- vastarouhittua pippuria
- 50 g paahdettuja cashew-pähkinöitä
Valmistusohje
Leikkaa tofu kuutioiksi ja marinoi se kuudessa ruokalusikallisessa soijakastiketta. Poista kevätsipuleista kannat ja varsien kärjet, huuhtele ja leikkaa sipulit vinosti renkaiksi. Huuhtele idut ja kirsikkatomaatit. Puolita paprikat, poista kannat ja siemenet, huuhtele ja leikkaa siivuiksi. Kuori ja hienonna inkivääri. Kuumenna öljy wok-pannulla ja lisää pannulle vihannekset ja inkivääri. Paista n. 5–10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää joukkoon tofu ja kuumenna hetki. Mausta tofu-vihannesseos soijakastikkeella ja pippurilla, ja ripottele päälle cashew-pähkinöitä. Halutessasi voit tarjota lisukkeeksi basmatiriisiä.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 300 g tofua
- 8–10 rkl Kikkoman Soijakastiketta
- 1 nippu kevätsipuleita
- 200 g ituja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 punainen, 1 oranssi ja 1 keltainen paprika
- 1 pieni pala inkivääriä (n. 1 cm)
- 2 rkl ruokaöljyä
- vastarouhittua pippuria
- 50 g paahdettuja cashew-pähkinöitä