Hae
Suodata
Thaimaalainen tofu- ja kimchinuudelikeitto
Bookmark
172 / 519

Thaimaalainen tofu- ja kimchinuudelikeitto

Tämä thaityylisen tofukeiton helppo resepti yhdistää mausteisen vihreän currytahnan, chilin ja maukkaan kimchin. Nuudelit tekevät siitä erityisen täyttävän ja miellyttävän. Kokeile sitä terveenä, ravitsevana lounaana. Sopii kasvissyöjille.

Thaimaalainen tofu- ja kimchinuudelikeitto
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 15 min
2535 kJ / 606 kcal
Fett / Rasva: 33 g
Protein / Proteiini: 20,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 60 g

Ainekset 2 annokselle

• 180 g savustettua tofua
• 1 ruokalusikallinen paahdettua Kikkoman-seesamiöljyä 
• 1 teelusikallinen thaimaalaista vihreää currytahnaa
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua chiliä
• 1/2 teelusikallista hienonnettua inkivääriä
• 50 g kesäkurpitsaa
• 30 g bambunversoja
• 400 ml kasvislientä
• 200 ml kookosmaitoa
• 1 ruokalusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (tai Kikkoman Ponzu -kastiketta)
• 2 ruokalusikallista tuoretta korianteria
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua sitruunaruohoa (tai sitruunankuorta)

Tarjoiluun:
• 100 g riisinuudeleita
• 2 ruokalusikallista Kikkoman Kimchi Spicy Chili-kastiketta
• Tuoretta korianteria 

Valmistusohje

  1. Kuutioi tofu ja paista se kattilassa seesamiöljyn, currytahnan, chilin ja inkiväärin kanssa. Kun se on ruskistunut, lisää vihannekset, kasvisliemi ja kookosmaito. Lisää Kikkoman-soijakastike, korianteri ja sitruunaruoho. Kypsytä 15 minuuttia.
  2. Keitä sillä välin riisinuudelit paketissa olevien ohjeiden mukaisesti.
  3. Tarjoile keitto nuudeleitten, Kikkoman Kimchi-kastikkeen ja tuoreen korianterin kanssa.
Valmistusaika 25 min
Valmistelu aika: 10 min
Kokkausaika 15 min
2535 kJ / 606 kcal
Fett / Rasva: 33 g
Protein / Proteiini: 20,8 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 60 g

Ainekset 2 annokselle

• 180 g savustettua tofua
• 1 ruokalusikallinen paahdettua Kikkoman-seesamiöljyä 
• 1 teelusikallinen thaimaalaista vihreää currytahnaa
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua chiliä
• 1/2 teelusikallista hienonnettua inkivääriä
• 50 g kesäkurpitsaa
• 30 g bambunversoja
• 400 ml kasvislientä
• 200 ml kookosmaitoa
• 1 ruokalusikallinen luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta (tai Kikkoman Ponzu -kastiketta)
• 2 ruokalusikallista tuoretta korianteria
• 1 ruokalusikallinen hienonnettua sitruunaruohoa (tai sitruunankuorta)

Tarjoiluun:
• 100 g riisinuudeleita
• 2 ruokalusikallista Kikkoman Kimchi Spicy Chili-kastiketta
• Tuoretta korianteria