Hae
Suodattaa
Teriyakikanaa
Bookmark
2 / 27

Teriyakikanaa

Teriyakikanaa
Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1330 kJ / 317 kcal
Fett / Rasva: 10.1 g
Protein / Proteiini: 44.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 7.8 g

Ainekset 4 annokselle

Valmistusohje

Kääntele kananlihat vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista lihat puolikypsiksi kovalla lämmöllä molemmin puolin. Nosta lihat pois pannulta ja pidä lämpiminä. Kaada ylimääräinen rasva pois pannulta, kaada vesi (tai liemi) pannulle ja kiehauta.

Kaada Teriyaki marinadi- ja grillikastike kananlihojen päälle ja paista välillä sekoittaen, kunnes lihat ovat kypsiä.

Tarjoa kana haluamasi lisukkeen kuten esim. salaatin, kasvisten, riisin tai perunoiden kanssa.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

Valmistusaika 30 min
Valmistelu aika: 30 min
1330 kJ / 317 kcal
Fett / Rasva: 10.1 g
Protein / Proteiini: 44.3 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 7.8 g

Ainekset 4 annokselle