
Teriyaki-vartaat

Ainekset 4 annokselle
Katkarapuvartaat:
- 4 jättikatkarapua (pään kanssa)
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Naudanlihavartaat:
- 1 nippu vihreää tankoparsaa
- 200 g naudan paahtopaistia
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Kampasimpukkavartaat:
- 1 kesäkurpitsa
- 8 kampasimpukkaa
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.
Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.
Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastikkeella.
Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Katkarapuvartaat:
- 4 jättikatkarapua (pään kanssa)
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Naudanlihavartaat:
- 1 nippu vihreää tankoparsaa
- 200 g naudan paahtopaistia
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Kampasimpukkavartaat:
- 1 kesäkurpitsa
- 8 kampasimpukkaa
- Kikkomanin Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.