
Teriyaki-vartaat

Ainekset 4 annokselle
Katkarapuvartaat:
- 5 jättikatkarapua (pään kanssa)
- Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta
Naudanlihavartaat:
- 1 nippu vihreää tankoparsaa
- 200 g naudan paahtopaistia
- Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta
Kampasimpukkavartaat:
- 1 kesäkurpitsa
- 8 kampasimpukkaa
- Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta
Valmistusohje
Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella.
Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella.
Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella.
Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
Katkarapuvartaat:
- 5 jättikatkarapua (pään kanssa)
- Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta
Naudanlihavartaat:
- 1 nippu vihreää tankoparsaa
- 200 g naudan paahtopaistia
- Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta
Kampasimpukkavartaat:
- 1 kesäkurpitsa
- 8 kampasimpukkaa
- Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastiketta