Teriyaki-vartaat
Hae
Suodattaa
Teriyaki-vartaat
Bookmark
45 / 101

Teriyaki-vartaat

Teriyaki-vartaat
668 kJ / 158 kcal
Fett / Rasva: 3.2 g
Protein / Proteiini: 24.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 7.3 g

Ainekset 4 annokselle

Katkarapuvartaat:

Naudanlihavartaat:

Kampasimpukkavartaat:

Valmistusohje

Tee jättikatkarapujen selkäpuolelle viilto ja poista suoli. Työnnä katkaravut grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi. Sivele katkaravut Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella.

Poista parsoista kovat kantaosat pois ja kuori varsien alaosat. Kiehauta parsat ja leikkaa 4 cm pitkiksi paloiksi. Leikkaa naudan paahtopaisti 15 g:n siivuiksi ja nuiji siivut ohuiksi. Kääri lihasiivut parsojen ympärille ja työnnä käärityt parsat grillitikkuihin. Sivele paistamisen jälkeen Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella.

Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi siivuiksi. Kääri kesäkurpitsasiivut kampasimpukoiden ympärille ja työnnä käärityt simpukat grillitikkuihin. Paista kampasimpukat molemmin puolin ja sivele lopuksi Kikkomanin Teriyaki Glaze -kastikkeella.

Nosta vartaat tarjoiluvadille ja tarjoa kuumana.

Käytetyt tuotteet tässä reseptissä

668 kJ / 158 kcal
Fett / Rasva: 3.2 g
Protein / Proteiini: 24.5 g
Kolhydrat / Hiilihdraatit: 7.3 g

Ainekset 4 annokselle

Katkarapuvartaat:

Naudanlihavartaat:

Kampasimpukkavartaat: