
41 / 287
Teriyaki-tortillat
Kikkoman Teriyaki- marinadi
Pääruoat
Siipikarja
Vihannekset
Suomalainen keittiö
Meksikon keittiö
Kevät

Ainekset 4 annokselle
- 450 g broilerin fileesuikaleita (tai naudanlihaa, porsaanlihaa, lohta tai tofua)
- 4 rkl Kikkoman Teriayki marinadi & -kastike
- 1 sipuli
- 1 paprika
- nippu salaatinlehtiä (esim. jääsalaatti)
- 200 g salaattijuustokuutioita
- jalapeno-viipaleita
- salsakastiketta
- 200 g creme fraichéa
- tortillalettuja
Valmistusohje
Aloita marinoimalla lihat 4–5 ruokalusikallisessa Kikkoman Teriyaki marinadi- ja grillikastiketta. Ota lihat huoneenlämpöön noin puolta tuntia ennen paistamista ja paista miedolla lämmöllä, kanat kypsiksi ja naudanliha haluamaasi kypsyysasteeseen. Kuullota toisella pannulla suikaleiksi pilkottu paprika ja sipuli ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Asettele muut kasvikset, kastikkeet ja juustot tarjoilukulhoihin.
Lopuksi jäljelle jää enää tortillojen loppukasaus, jossa jokainen voi koota juuri itselleen mieluisan kokonaisuuden.
Vinkki: Voit koota täytteet myös tacoiksi.
Resepti: Go Eve go
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 450 g broilerin fileesuikaleita (tai naudanlihaa, porsaanlihaa, lohta tai tofua)
- 4 rkl Kikkoman Teriayki marinadi & -kastike
- 1 sipuli
- 1 paprika
- nippu salaatinlehtiä (esim. jääsalaatti)
- 200 g salaattijuustokuutioita
- jalapeno-viipaleita
- salsakastiketta
- 200 g creme fraichéa
- tortillalettuja