
191 / 519
Teriyaki-nuudeleita ja naudan paistisuikaleita

Valmistusaika
10 min
Valmistelu aika:
10 min
1945 kJ / 464 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 350 g naudanlihapihviä
- 6 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 punainen paprika, suikaleina
- 1 punainen sipuli, siivuina
- 2 rkl maapähkinäöljyä
- 200 g soijapapuja
- 275 g kypsiä kiinalaisia munanuudeleita
Valmistusohje
Leikkaa pihvin reunassa oleva rasva irti ja paloittele pihvi suikaleiksi. Sekoita lihasuikaleet ja Teriyaki-kastike keskenään, peitä tuorekelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
Paista paprikasuikaleita ja sipulisiivuja kuumassa öljyssä n. 3 minuutin ajan. Lisää joukkoon soijapavut ja paista vielä n. 1 minuutin ajan. Nosta kasvikset pois pannulta ja laita sivuun odottamaan.
Valuta lihasuikaleet marinadista ja ota marinadi talteen. Paista lihasuikaleita kuumassa öljyssä n. 3–4 minuuttia. Lisää joukkoon nuudelit ja vihannekset sekä talteen otettu marinadi ja anna kypsyä n. 5 minuuttia. Nosta Teriyaki-nuudelit suureen matalaan astiaan ja tarjoile.
Katso video reseptistä!
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Valmistusaika
10 min
Valmistelu aika:
10 min
1945 kJ / 464 kcal
Ainekset 4 annokselle
- 350 g naudanlihapihviä
- 6 rkl Paahdetulla valkosipulilla maustettua Teriyaki-kastiketta
- 1 punainen paprika, suikaleina
- 1 punainen sipuli, siivuina
- 2 rkl maapähkinäöljyä
- 200 g soijapapuja
- 275 g kypsiä kiinalaisia munanuudeleita