
10 / 519
Teriyaki-marinoidut mehevät kanavartaat (kara-age)
Luonnollisesti valmistettu soijakastike
Kikkoman Teriyaki- marinadi
Teriyaki-marinadi vähemmän suolaa
Pääruoat
Siipikarja
Japanilainen fuusiokeittiö
Kevät

Ainekset 4 annokselle
- 500 g luutonta broilerin koipireittä
- 1 dl Kikkoman Teriyaki marinadi tai vähemmän suolaa sisältävä Teriyaki-marinadi
- 3/4 rkl raastettua inkivääriä
- perunajauhoja
- öljyä friteeraukseen
Dippi:
- 100 g majoneesia
- 1 tl limetin mehua
- 1 tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.
Valmistusohje
Sekoita marinadi ja raastettu inkivääri keskenään ja kaada seos muovipussiin. Leikkaa luuton broileri sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja nosta broileripalat muovipussiin marinadin joukkoon. Puristele muovipussia kevyesti, jotta marinadi tarttuu lihaan. Anna marinoitua 30 minuuttia. Nosta broilerinpalat pois marinadista ja taputtele talouspaperilla kuiviksi. Kääntele broilerinpalat nopeasti perunajauhoissa ja friteeraa 170 asteessa. Tarjoa limettisiivujen ja dippikastikkeen kanssa.
Käytetyt tuotteet tässä reseptissä
Ainekset 4 annokselle
- 500 g luutonta broilerin koipireittä
- 1 dl Kikkoman Teriyaki marinadi tai vähemmän suolaa sisältävä Teriyaki-marinadi
- 3/4 rkl raastettua inkivääriä
- perunajauhoja
- öljyä friteeraukseen
Dippi:
- 100 g majoneesia
- 1 tl limetin mehua
- 1 tl luonnollisesti valmistettua Kikkoman-soijakastiketta
Japakset ovat japanilaisia tapaksia. Tuplaa reseptin ainesosien määrä, niin voit tarjota tämän myös pääruokana.