Teriyaki-lohi ja Ponzu-kastikkeessa marinoidut kevätsipulit
Hae
Suodata
Teriyaki-lohi ja Ponzu-kastikkeessa marinoidut kevätsipulit
Bookmark
80 / 139

Teriyaki-lohi ja Ponzu-kastikkeessa marinoidut kevätsipulit

Teriyaki-lohi ja Ponzu-kastikkeessa marinoidut kevätsipulit
Valmistusaika 50 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 30 min

Ainekset 4 annokselle

Ponzu-kastikkeessa marinoidut kevätsipulit:

Wasabi-majoneesi:

Valmistusohje

Leikkaa lohifileet isoiksi kuutioiksi ja kaada päälle Kikkomanin Teriyaki marinadia & kastiketta. Anna vetäytyä peitettynä jääkaapissa 30 minuuttia. Työnnä lohikuutiot marinoinnin jälkeen grillitikkuihin.

Puhdista kevätsipulit ja leikkaa erittäin ohuiksi siivuiksi. Valmista marinadi sekoittamalla keskenään Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastike, riisietikka ja öljy. Sekoita joukkoon kevätsipulit ja mausta merisuolalla ja pippurilla.

Sekoita majoneesi ja wasabitahna tasaiseksi seokseksi ja mausta halutessasi Kikkomanin Ponzu-sitrussoijakastikkeella.

Nosta lohivartaat kuumalle grillille ja paista jokaiselta puolelta n. 1–2 minuuttia. Tarjoa lohivartaat Ponzu-kastikkeessa marinoitujen kevätsipuleiden, wasabi-majoneesin ja tuoreen leivän kanssa.

Valmistusaika 50 min
Valmistelu aika: 20 min
Marinointiaika: 30 min

Ainekset 4 annokselle

Ponzu-kastikkeessa marinoidut kevätsipulit:

Wasabi-majoneesi: